hvordan man finder ud af USB-driveren til min computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-07-05

En driver er et program, der er designet til at fortælle dit operativsystem den bedste måde at kommunikere med en bestemt enhed . En række afgørende chauffører skal på stort set alle systemer , herunder skærmdriveren , den lyddriver , netkortet driver og USB-driveren . Hvis du skal geninstallere USB driveren efter en systemgendannelse eller en anden begivenhed , der er et par nemme trin, du kan tage for at finde den

Du skal bruge: .
internet


1
Find fabrikat og modelnummer af dit bundkort-. tarme af din computer . Find dette ved at kigge gennem din computers operativsystem manual eller kontakte din pc-producent . Skriv ned nøjagtige antal , som USB-drivere vil være eksklusivt til netop din bundkort .
2 .
Gå online for at startsiden for dit bundkort producenten ( f. eks ASUS , Abit , Intel ) og hovedet til support-side . Den støtte side vil indeholde alle de dokumenter , der skulle have leveret sammen med din PC sammen med alle de nødvendige filer for at udnytte hardwaren .
3 .
Gå til downloads siden , og input Deres bundkort modelnummer for at finde den særlige USB-driveren , der vil arbejde med din computer . Download og gem filen på disken eller USB-drev til opbevaring .

gode råd og advarsler


  • Ud over at se på dit bundkort producentens hjemmeside , nogle større computerproducenter ( såsom Dell ) vil have den ønskede driver , der er anført på deres hjemmeside så godt, som giver dig en anden rute i tilfælde af en hjemmeside er nede .


  • Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan du sletter fra USB-flash -drev     

    Kommentarer

    Code:
    change