hvordan man kan placere filer på en usb ( aka " tommelfinger " ) drev

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-07-30

Den slår aldrig fejl ; på et eller andet punkt har de fleste mennesker dokumenter på en computer, de har brug for at overføre fra én computer til en anden . Du forsøger at e-maile det til dig selv , men filen er for stor . Du forsøger at brænde den til en cd eller gemme den til en disk , men den computer, du har brug for at overføre filer til ikke har en cd eller disk drev . Dette er netop , når en USB -eller , " tommelfinger " , kører kommer i handy .
Denne artikel vil lære dig hvordan du lægger dokumenter på din USB- drev og overføre dem til en anden computer med lethed .

Du skal bruge:
Computer
. USB -drev ( også kendt som en tommelfinger drev ) .
Filer, du vil overføre fra ¨¦n computer til en anden .


1 .
Først skal du nødt til at erhverve et USB-drev ( disse er ofte kaldet " Thumb drev " , fordi de er omkring størrelsen og varigheden af tommelfingeren ) . Disse kan findes på ethvert lokale Best Buy , Radio Shack eller andre elektronik butik . Priserne varierer afhængigt af størrelsen af drevet ( hvor meget information drevet kan gemme på ¨¦n gang ) . Når du har fået fingrene i en USB-drev , du er i stand til at bære elektroniske dokumenter eller filer med dig til brug på enhver computer .
2 .
fleste USB -drev har en hætte , der dækker metal indsætningspunktet af drevet . Fjern denne hætte og indsætte ende i USB- porten på din computer . På bærbare computere disse USB- porte findes ofte på venstre eller højre side af computeren . På desktops , er USB-portene normalt findes på forsiden midten af tårnet . De havne ligner små rektangler med et billede af en prik med tre Wavey linjer kommer ud af det .
3 .
Så snart USB-drev er sat ind i relevante USB åbningen på din computer , vil computeren erkende, at der er noget nyt sat ind i det . En menu vil poppe op på din skærm spørger , hvad du gerne vil gøre . Vælg " Åbn mappe for at se filer " . Dette vil åbne et nyt skærmbillede , der viser alle dokumenter på din USB- drev . Hvis dette er en helt ny USB -drev , vil mappen være tom.
4 .
minimere skærmen viser hvad der er i drevet. Næste du nødt til at finde dokument eller en fil på din computer, som du ønsker at placere på USB -drevet . Højreklik på knappen Start i nederste venstre hjørne af skærmen . Vælg " Explore " , og derefter navigere gennem mapper på din computer , indtil du ser det dokument, du har brug for . Fremhæv dokumentet ved at klikke en gang med musen på titlen .
5 .
Lad Explorer skærmbillede åbent og også maksimere USB -drev skærmen , så begge skærme er åbne på samme tid . Du kan arrangere dem ved siden af hinanden , så de er begge let kan ses . Klik på den fremhævede dokument og trække det over til USB-drevet skærmen . Drop det i denne mappe , og det vil lave en kopi af dokumentet der . Dette dokument er nu kopieret over på din USB- drev !
6 .
Når du har udfyldt trække og slippe alle de dokumenter, du har brug for , kan du lukke begge skærme på din computer . Nederst til højre på din computerskærm , vil du se et ikon der viser, at der stadig er hardware er tilsluttet din computer . Højreklik på dette ikon og vælg " Sikker fjernelse af hardware " . Vær sikker på at vente , indtil der vises en meddelelse , der siger : "Det er nu sikkert at fjerne din hardware " før du kobler USB- drev .
7 .
Du er nu i stand til at tage dit USB-drev til enhver anden computer, er det stikket i en USB- port og hente dine dokumenter der ! Dette kommer i handy for universitetsstuderende , der kan have brug for at udskrive et dokument , men ikke har en printer i deres kollegieværelse , at medarbejdere, der har en præsentation til at give i en anden bygning på arbejdspladsen under digitale billeder til venner huse vise dem , etc. Mulighederne er uendelige !

gode råd og advarsler


 • Før du sletter noget fra din USB -drev , skal du sørge for du har en kopi af de dokumenter, på din computers hard drevet, så du ikke mister dokumentet evigt
 • Hold en USB- drev med dig hele tiden . ( damer-i din pung , eller mænd-på en nøglering ) , hvis du har brug for hurtigt at tage dokumenter til et andet sted .
 • Hvis du ikke " Sikker fjernelse af hardware "kan du risikere at beskadige filerne på din USB -drev . De kan ikke åbne korrekt , næste gang du skal bruge dem . Tag dig tid til at fjerne køre sikkert.


 • Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man finder ud af, om en personlig computer har USB 2,0   

  Kommentarer

  Code:
  change