hvordan man kan slette eksterne USB-drev

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-07-25

En ekstern USB- harddisk er en storage hardware enhed, som giver dig mulighed for at gemme oplysninger , såsom dokumenter , musik og videoer . De forbinder til USB -porte på din computer og overføre data med høje hastigheder . De bruges ofte til at tage backup af vigtige filer og gøre spejlbilleder af en computers harddisk i tilfælde af harddisk fejl . Hvis din USB- harddisk er tilstoppet med filer , eller fryser , når du forsøger at overføre filer , kan du slette det ved hjælp af en simpel proces, der kaldes
1 .
Tilslut din eksterne USB- drev til computeren . Højreklik på " Denne computer " på skrivebordet og klik på " Administrer ". Klik på " Enhedshåndtering "i venstre panel for at starte Enhedshåndtering .
2 .
Klik på " Disk Drives " for at udvide det og højreklik din eksterne USB- drev og klik på " Egenskaber . " Klik på " Politikker "og klik på " Optimize for performance " radio -knappen. Klik på " OK ".
3 .
Dobbeltklik på "Denne computer " på skrivebordet . Du bør se din eksterne USB- harddisk er opført som en harddisk .
4 .
Højreklik din harddisk og klik på " Formater "for at starte " Format flytbare disk " vinduet .
5 .
Vælg " NTFS "i " File System "vindue og klik på " Start ". Computeren sletter den eksterne USB- harddisk og formater den.


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:om usb video -telefoner 

Kommentarer

Code:
change