kan dvds sættes på usb -drev ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-07-22

Så du har besluttet at tage backup af din DVD-samling , men du vil have det til at være bærbare-USB-drev bærbar-så godt. Det vil ikke være et problem , hvis du er villig til at ofre nogle kvalitet

Rip dvd'er

. Den første ting du skal gøre er at finde en god dvd- ripping program . Et ripping program vil tage data fra DVD og gemme det på din computer i en ønskede format .

ønskede formater

Hvis du ønsker at gemme kun en eller to film pr USB -drev , kan du sikkert slippe afsted med en lavere kompression format , men . avi , . mp4 , eller . wmv kan tillade en bedre balance mellem kvalitet og filstørrelse , så du kan gemme flere film på en enkelt USB- drev . En god filstørrelse at skyde efter, er omkring 700 MB , eller på størrelse med en enkelt cd .

gode programmer til at bruge

Flere gode programmer der findes . Du kan bruge AVS Video Converter , som både kan rippe og konvertere til kodede formater . Du kan bruge DVD Decrypter til at dekryptere en DVD 's kopi-beskyttelse og rip den til din computer , efterfulgt af Auto gordiske knude ( bedre kendt som AutoGK ) til at konvertere til et andet filformat . Eller , hvis du er en Mac- eller Linux-bruger kunne du også prøve Handbrake til at rippe og konvertere film filer .

Kom DVD fil på USB- drev

Alt du skal gøre for at få den konverterede videofil-. -uanset om det er avi , mp4 , wmv , eller noget andet-. på flashdrevet , er at åbne Windows Explorer og kopiere filer over

Harddiske

På trods af den mindre størrelse af den komprimerede video . fil , der vil gå på en USB- drev , hver DVD til blive rippet skal midlertidigt gemt på en harddisk . Disse filer kan være meget store-op til 10GB hver-så du vil være sikker på du har masser af plads på harddisken .

Lovlighed

Selv om det er oftest okay at tage backup af dvd'er , som du ejer , til tider kopibeskyttelse vil forhindre dig i at gøre det . Når dette er tilfældet , kan det være ulovligt at tage backup af din dvd.


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan du installerer en USB-drev flash 

Kommentarer

Code:
change