DIY : usb til ide

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-08-24

USB konvertering til IDE er kun muligt med hjælp fra en adapter . Dette skyldes, at USB- forbindelsen ikke er kompatibel med en IDE tilslutning , og vice-versa . Nogle gange , men det er nødvendigt at direkte konvertere en USB- forbindelse , så den er kompatibel med en IDE slot , eller den anden vej rundt . Hjælp af installation af en adapter til computeren . IDE drev stik i adapteren , som så sættes i computeren via USB- forbindelsen Det er ganske simpelt , og installationen tager kun cirka fem minutter.

Hvad er USB ?

USB står for Universal Serial Bus . Det er kendt som en " universel tilslutning enhed ", fordi typisk er de fleste moderne enheder , der opretter forbindelse til en computer bruger en USB- forbindelse . En USB- enhed tilsluttes andre enheder sammen og overfører oplysninger fra en enhed til en anden via et USB- kabel . USB -kablet bruger et lille stik i begge ender , der sættes i hver enhed . Området på den computer , hvor du tilslutter USB- kablet til kaldes en port . Hver port skal have sin egen driver , eller software fuld af instruktioner , fortæller havnen , hvad de skal gøre med de informationer, der kommer igennem det .

Hvad er IDE ?

IDE , eller Integrated Drive Electronics , er en populær indgang interface af en computer , også kendt som AT Bilag ( ATA ) , ATA /ATAPI , Fast ATA og UltraATA blandt andre navne . Ifølge PCGuide. com , er en IDE en " 3,5 " harddiske monteret direkte på en controller kort, der sættes ind i en ISA udvidelsesslot . " Hvad dette betyder er IDE er kablet placeret inde i computeren , der forbinder harddisken eller CD-ROM -drev direkte til bundkortet . De fleste moderne computere bruger disse IDE tilslutninger , som de er integreret i bundkortet , og derefter sluttes direkte til en PCI bus . PCI Bus er et kort placeret på indersiden af en computer og har en del på ydersiden . At der uden en del derefter lægger hardware til det , overføre oplysninger om enheden til IDE . IDE-enheden overfører derefter disse oplysninger til bundkortet .

USB til IDE Adapter

Fordi IDE har en specifik stik type og er placeret inde i computeren , er uforenelig med en USB -forbindelse , som ligger udenfor computer og har en anden type stik end IDE . En adapter er nødvendig for at sætte en i den anden for at være forenelig . Købe en adapter fra enhver elektronik butik og indsætte installations disk, der følger med adapteren i CD-ROM -drevet . I Windows Vista vil Autorun -funktionen automatisk at åbne disken til at køre installationsprogrammet . I Windows XP , hvis Autorun funktionen ikke er aktiveret åben disken manuelt for at køre programmet . Klik på " Start " og derefter klikke på " Min computer . " Når vinduet Denne computer åbnes , skal du dobbeltklikke på cd -drevet åbne disken og køre installationsprogrammet . I begge versioner af Windows , åbner installationsguiden for at installere programmet . Følg anvisningerne for at installere softwaren og når du bliver spurgt til , tilslut adapteren til computeren , hvor angivet af guiden Installation . Programmet vil derefter afslutte installationen af adapteren . Når det er gjort , åbner en dialogboks , hvori , " Installationen blev gennemført . " Klik på " Afslut " knappen under dialogen , og du kan nu tilslutte USB til IDE ved hjælp af adapter .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man kan opdatere fra en 1,0 usb port til en 2,0 usb -port på en desktop 

Kommentarer

Code:
change