Hvordan får jeg mine billeder fra usb mini SD kortlæser ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-28

Mini SD -kort er almindeligt anvendt af digitale kameraer til at gemme billeder . Selvom du kan tilslutte det digitale kamera til en USB- port på computeren , kan du bruge en USB mini SD -kortlæser også at læse billeder fra hukommelsesenhed . Gør det muligt for dig at fortsætte med at tage billeder med dit kamera , mens import af billeder på computeren med kortlæser

Du skal bruge: .
Driver installations-cd'en
Mini SD -kort .


1 .
Tilslut mini SD kortlæseren til computeren via USB-kablet , der strækker sig ud af bagsiden af enheden .
2 .
Indsæt driver installations-cd'en i computeren . Disse drivere fortælle computeren , hvordan man bruger og læse USB- kortlæser . I et øjeblik installationsguiden belastninger . Følg anvisningerne , indtil du har afsluttet installationen .
3 .
Sæt mini SD -kortet i SD -kortlæser . Hvis du har et billede bibliotek software installeret på din computer, starter automatisk .
4 .
Vælg " Start "knappen , efterfulgt af " My Computer "( eller "Computer " ) .

5 .
Dobbeltklik på USB- mini SD -kort ikonet i " Denne Computer ". Et nyt vindue åbnes med alle de billeder der er gemt på kortet .
6 .
Klik og træk billeder på din computer . Du kan kopiere billeder hvor som helst på din computer .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:Hvordan kan jeg vide, om jeg har en high-speed USB-port på min computer ? 

Kommentarer

Code:
change