hvordan du installerer USB-printer understøttelse

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-08-29

De fleste computer printere kan du blot slutte enheden til computeren og bruge den , uden nogen støtte eller anden støtte . Men hvis din computer og printer ikke er velfungerende sammen kan det være nødvendigt at bringe de store kanoner og installere ekstra USB printer støtte . Typisk , printeren leveres med en støtte driver installations-cd'en. Denne cd fortæller computeren præcis, hvordan printeren bruges og tilføjer yderligere støtte til edb-systemet

Du skal bruge: .
Driver installations-cd'en


1 .
Kontroller kabelforbindelsen mellem computeren og USB-printer . Sørg for, at USB- kablet forbinder sikkert i både USB -port på computeren og på printeren .
2 .
Indsæt driver installations-cd'en i computeren . Når computeren registrerer cd'en en driver installation vises i midten af skærmen .
3 .
Klik på " Næste "og derefter acceptere licensaftalen ( hvis man er fastsat ) . Nægter at acceptere aftalen resultater i din manglende evne til at installere printeren understøtter drivere .
4 .
Følg vejledningen , der forlader alt på standardindstillingerne . Ændring af standardindstillinger ( såsom installation sted) kan resultere i computeren ikke er i stand til at opdage den støtte chaufførerne.
5 .
Klik på " Install " og USB-printer understøttelse drivere installeres på computer


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan du får din nye USB-tastatur til at arbejde 

Kommentarer

Code:
change