hvordan du installerer en USB-printer på min hp SmartMedia server

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-08-09

SmartMedia servere er et populært valg til brug i hjemmet og for mange små virksomheder så godt. Disse populære HP -servere er alsidige og nemme at bruge , men det er vigtigt for server ejere at vide, hvordan man kan forbinde printere og andre enheder

Du skal bruge: .
Printer
SmartMedia server .
USB -kabel .


1 .
Kig på bagsiden af din SmartMedia server for at se , hvilken type af forbindelser , den har . Hvis printeren har en USB- forbindelse , du vil se en serie af små flade slots . Hvis din server har en parallel forbindelse, du vil se en lang rektangulær port, der sandsynligvis rød farve.
2 .
Køb en USB til parallel konverter kabel , hvis din server har kun en parallel forbindelse . Hvis din server har en USB- port, vær sikker på at du har et USB -kabel til rådighed .
3 .
Tag printeren ud af kassen og fjern alle emballagematerialer . Slut den firkantede ende af USB -kablet til bagsiden af printeren og den flade ende til en USB -port på computeren .
4 .
Sæt printeren i en overspændingsbeskytter eller UPS og magt den. Indsæt installations-cd'en , der fulgte med din computer og installere printeren .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man kan konvertere en USB-printer til en LPT 

Kommentarer

Code:
change