hvordan du tilføjer en Netgear usb printserver

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-08-30

Hvis du bruger en server på arbejdet eller derhjemme , kan du dele filer mellem computere, og du også dele den samme Internetforbindelse . Hvis du ønsker , kan du dele en printer også . Dette giver dig mulighed for at bruge en enkelt printer og ikke købe en anden printer til alle rum . For at gøre så du skal bruge en printer server , såsom en Netgear USB printerserver . Du kan købe denne server fra de fleste computer elektroniske butikker

Du skal bruge: .
Printer
USB-kabel .
Netgear USB printserver .
Ethernet-kabel .
Driver installations-cd'en .


1 .
Sæt Ethernet-kabel til et af de " Out " porte på din server router . Slut den anden ende i "In "port på bagsiden af Netgear printerserveren . Det sender signalet fra routeren til og fra Netgear serveren .
2 .
Sæt USB-kablet i USB- porten på bagsiden af printeren .
3 .
Sæt den anden ende af USB -kablet i en af USB-portene på printeren serveren . Power Netgear USB printerserver og printeren .
4 .
Sæt printerens driver installations-cd'en til en af computerne . Momentant installationsguiden belastninger . Følg korte sæt vejledningen for at fuldføre printerdriveren setup . Gentag processen på alle de printere, du har oprettet forbindelse til serveren .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man kan konvertere disketten til usb 

Kommentarer

Code:
change