hvordan man bruger en syslinux boot floppy til en usb -drev

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-08-31

Sysylinux er en boot disk , der bruges med styresystemet Linux . Men hvis du har en nyere computer, der kører Linux har du sandsynligvis ikke har et diskettedrev til rådighed på computeren . For at kunne bruge en Sysylinux boot diskette på den computer, du har brug for at vedhæfte en udvendig diskettedrev til en af de tilgængelige USB -drev på din computer system
1 .
Tilslut den eksterne diskettedrev til USB -porten på din computer . Du kan finde eksterne USB diskette drev på de fleste store computer-og elektronik butikker .
2 .
Start Internet browser, du har installeret på Linux-computer . Mest sandsynligt er det fastsat driveren til den eksterne floppy drev ikke har en Linux-driveren .
3 .
Naviger til diskettedrevet producenten hjemmeside . Vælg " Support " og søg dit produkt model . Vælg dit operativsystem som Linux , og klik på knappen "Download" . Linux driver nu downloads til din computer .
4 .
Dobbeltklik på driveren ikonet . Dette åbner en installationsguide . Følg korte sæt for at fuldføre installationen af driveren.
5 .
Indsæt Sysylinux boot disk i floppy disk drev. Genstart computeren . Du kan nu køre ud af boot floppy disk, der er sluttet til din USB- drev .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man skifter en vga tastatur til en USB-forbindelse 

Kommentarer

Code:
change