hvordan man finder en driver til en usb til seriel konverter

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-08-13

Hvis du forsøger at oprette forbindelse et stykke hardware via seriel port til din computer , du højst sandsynligt har brug for en USB-til-seriel adapter . De fleste computere har ikke serielle porte mere, men alle computere i dag produceres har et udvalg af USB-porte . En seriel -til-USB -adapter kan du tilslutte en seriel enhed til USB -porten , men du behøver at have konverteren 's drivere installeret på computeren , før computeren ved , hvordan man korrekt genkende enheden

Du skal bruge: .
Computer .
USB-til-seriel konverter .
Drivere.
Internetadgang .


1 .
Kig efter en cd pakket med din adapter . Fleste USB -til-seriel adaptere har en driver installations-cd'en , der følger med købet .
2 .
Start din internetbrowser og gå til hjemmesiden for den butik, du har købt konverter fra . Kig op konverteren du har købt , og der kan være et link , der er anført efter en driver download .
3 .
Naviger til fremstilling stedet for konverteren du har købt . Find " Support og downloads " og finde den enhed du har købt. Vælg det operativsystem, du kører og hente driverne .
4 .
Start installationen af driveren enten at indsætte installations-cd'en eller dobbeltklikke på den downloadede driver . Følg anvisningerne præsenteres for dig at fuldføre installationen .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man kan tilslutte en fax maskine til en USB-port 

Kommentarer

Code:
change