hvordan man kan konvertere SATA til ekstern USB- drev

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-08-05

SATA ( Serial Advanced Technology Attachment ) harddiske er de mest udbredte harddiske i dag . De fleste af de eksterne harddiske på markedet bruger SATA harddiske . Men , eksterne harddiske er langt dyrere end interne harddiske , da de har de samme funktioner. Konvertering af en ekstern harddisk til en intern USB- harddisk kræver en kabinet , der konverterer SATA-forbindelse til en USB- forbindelse

Du skal bruge: .
Ekstern SATA til USB -harddisk kabinet

Konvertering af en SATA -drev til en ekstern USB -drev


1 .
Før du køber en ekstern USB- harddisk kabinet til din SATA harddisk , erhverve de dataoverførselshastighed på SATA -drev . Køb en harddisk kabinet, der understøtter overførslen på harddisken . For eksempel , den eksterne USB- harddisk kabinet , hvis understøtter en overførselshastighed på op til 960 mbps , og harddisken har en dataoverførselshastighed på 1260 Mbps , kan SATA drevet ikke fungerer korrekt, fordi nogle af de funktioner vil blive blokeret eller bremset .
2 .
Tag harddiskkabinettet ud af den eksterne harddisk kabinet . Tilslut SATA kablet fra harddisk kabinet til SATA- porten på bagsiden af SATA -drev . Tilslut nu 4- pin strømstik til bagsiden af harddisken .
3 .
Sæt harddisken ind i harddiskkabinettet og skub det i den eksterne harddisk kabinet . Luk harddisken kabinet . Tilslutte USB -kablet fra harddisken kabinet til USB -porten på din computer , det er ligegyldigt, om du slutter USB- kablet , mens computeren er slukket eller tændt. Lad computeren genkender den nye hardware . Test tilslutning af harddisk ved at overføre nogle filer frem og tilbage fra den eksterne harddisk , og de vigtigste harddisk på din computer .

gode råd og advarsler


  • Hvis din eksterne harddisk kom med en manual, bruger det til mere detaljerede oplysninger om installation af SATA -harddisk i kabinettet .


  • Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man kan konvertere en SATA -drev til usb     

    Kommentarer

    Code:
    change