hvordan man kan konvertere et tastatur stik til usb

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-08-22

Selv om de fleste nye tastaturer har et USB- kabel vedhæftet fil , så du nemt kan tilslutte tastaturet til en computer , ældre tastaturer brugt mini DIN kabler . Disse kabler er cirkulær og ens i størrelse og ligne en tv 's S-video kabel . Hvis du har en ældre tastatur , der bruger mini DIN kabler , og du ønsker at slutte den til din nye computer system, kan du ønsker at konvertere tastatur forbindelsen til USB
1 .
Slut kablet løbe tør for tastaturet for at den kvindelige mini DIN ende af adapteren . Det kvindelige ende har havnen åbninger og giver dig mulighed for at sætte kablet i adapteren .
2 .
Sæt den anden ende af USB- kablet adapteren i en ledig USB- port på computeren .
3 .
Indsæt driver installations-cd'en til adapteren . Selv om nogle computere kan anerkende tastaturet allerede bør du installere de drivere , der fulgte med adapteren . I et øjeblik installationsguiden belastninger på skærmen .
4 .
Følg anvisningerne i installationsguiden , indtil installationen er færdig . Du kan nu bruge din mini DIN tastatur på din computer via USB-adapteren .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:Sådan sætter du en usb controller til et tastatur og mus 

Kommentarer

Code:
change