hvordan man opsætter usb printer på en HP tynd klient

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-08-07

I erhvervslivet tynde klienter som dem, der foretages af HP har en række vigtige fordele i forhold til traditionelle computere . Siden tynde klienter har ingen harddiske og ingen diskettedrev der er mindre risiko for, at fortrolige oplysninger vil lække uden for netværket , når en tynd klient mislykkes nettet personalet kan simpelthen fjerne den og erstatte den med en identisk enhed

Du skal bruge: .
printer.
Thin Client .
USB -kabel .


1 .
Find USB-porten på din HP tynd klient . På de fleste modeller USB-portene vil være på bagsiden af enheden , men nogle modeller har også USB- porte på siden .
2 .
Pak printeren du planlægger at bruge , og fjerne al emballage fra enheden . Installer blækpatronerne , og sæt den kvadratiske ende af USB- kablet bag på printeren .
3 .
Slut den flade ende af USB- kablet til en ledig USB- port på den tynde klient . Sæt printeren til en overspændingsbeskytter eller UPS og strøm for den. Tillad operativsystemet til at finde printerdriveren og installere den.


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan du tilslutter en USB-printer til en parallel printserver 

Kommentarer

Code:
change