Hvordan får jeg usb flytbare hukommelse til arbejde ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-09-07

Der er mange forskellige flytbare , USB -hukommelsesenheder , der spænder fra flash -drev til eksterne harddiske . Hvis du har en af disse enheder er tilsluttet computeren , og computeren genkender ikke det eller læse det , skal du installere enhedens drivere . Driverne fortælle computeren nøjagtigt , hvordan at fungere med et hukommelseskort

Du skal bruge: .
Driver installations-cd'en ( for eksterne harddiske )
. USB-kabel ( ekstraudstyr ) .


1 .
Sæt strømkablet i strømstikket på den flytbare hukommelsesenheden og sæt strømkablet i en tilgængelig stikkontakt i nærheden . Hvis du bruger et USB-flashdrev , behøver det ikke en strømkabel-bare plug flashdrevet i en USB- port på computeren
2
Tilslut USB . kablet ind i USB- porten på den aftagelige hukommelsesenheden , sæt den modsatte ende i USB- porten på computeren .
3 .
Indsæt driver installations-cd'en i computeren . Kun eksterne harddiske har denne installations-cd'en . Flash -drev har en installation driver , men du skal tilgå den ved at klikke på " Start "," My Computer " ( eller "Computer " ) , dobbeltklikke på flytbar enhed ikonet og derefter dobbeltklikke på driverinstallationen ikon.
4 .
Følg anvisningerne fra installationsguiden , når det indlæses på skærmen . Der er kun to eller tre forskellige prompter , som alle bør du lade som standardindstillinger . Ændring af indstillinger kan resultere i computeren ikke er i stand til at opdage driverne .
5 .
Vælg " Install " og afslutte installationen af driveren på computeren . Computeren nu anerkender USB flytbare hukommelse enhed og gør det muligt at arbejde korrekt på computeren .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man kan klone harddiske på usb -drev 

Kommentarer

Code:
change