hvordan du konfigurerer scsi drev

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-09-30

Small Computer System Interface ( SCSI ) drev skal konfigureres efter de er installeret . En SCSI databus giver flere SCSI drev, der skal forbindes med hinanden , men hver enhed på denne kæde er nødt til at have et unikt SCSI -ID , så de data, der passerer gennem kæden uden problemer . Indstilling af SCSI -ID sker typisk , når du fysisk har installeret drev i din computer eller server

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker
SCSI -ID diagram .
Installationsdisketten .


1 .
Power computeren ned . Fjern alle kabler fra bagsiden af computeren , såsom magt og perifere kabler .
2 .
Fjern tilfælde dække fra computeren tårnet . Brug skruetrækker , hvis det er nødvendigt , for at fjerne de skruer fra bagsiden af sagen , så du kan tage ud sidepanelet .
3 .
Undersøg bagsiden af SCSI -drev . Et sæt af tre eller fire ben er placeret på bagsiden af drevet, og bruges til at indstille en SCSI -ID . Hver enhed, du har tilsluttet SCSI-bussen skal have et unikt ID . SCSI -enheder har ikke et enkelt industristandard angivelse af jumper konfiguration , men flere jumper diagrammer til rådighed ( se Resources ) .
4 .
Sæt ophør stikket i den sidste enhed på SCSI kæden .
5 .
Skub dækslet på computeren og sæt kabler i. Tænd for computeren.
6 .
Indsæt SCSI -drev installationsdisken i computeren , hvis din SCSI -drev leveres med en . De specifikke serie af trin i installationen varierer mellem producenter , men du bør ikke behøver at gøre noget for mere omfattende end at klikke på " Næste " , indtil føreren er installeret . I nogle tilfælde , vil Windows automatisk finde og installere de rigtige drivere til dit SCSI -enhed .


Previous:nothing Next:hvordan man kan lukke HP Compaq sidepanelet 

Kommentarer

Code:
change