hvordan man kan ændre en USB-enhed til en trådløs Bluetooth

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-13

Bluetooth er en teknologi standard , der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til andre elektroniske enheder uden en ledning . Ikke alle computere leveres med Bluetooth -forbindelse , men de fleste kan gøres for at oprette forbindelse til Bluetooth . Hvis din bærbare eller stationære computer har USB-hubs er det muligt at gøre det til en Bluetooth- enhed . Visse interne kompatibilitetskrav Der er også behov for Bluetooth til at arbejde på din computer . Disse vil blive specificeret af Bluetooth fabrikanten

Du skal bruge: .
USB- ledning
. Bluetooth dongle .
PC .

Software Installation


1 .
Indsæt software-cd'en , der fulgte med din USB Bluetooth stick .
2 .

Gå til starten knappen i nederste venstre hjørne af din værktøjslinje og vælg " Denne computer ". Dobbeltklik.
3 .
Find det drev , der læser navnet på den software og dobbeltklik på den . Hvis softwaren automatisk kører , skal du springe dette trin over.
4 .
Følg vejledningen trykt i softwarens manual samt instruktionerne på skærmen til installation .
5 .
Klik på " Trust " eller " Accepter " i licensaftalen boks. Dette felt vil kun poppe op, hvis du har Windows XP , Windows Vista eller Windows 7 .
6 .
Tilslut Bluetooth dongle , når bedt om at fuldføre installationen .
7 .
Indtast " 0000 " når du bliver bedt om at indtaste Bluetooth sikkerhedskoden . Denne kode vil variere afhængigt af producenten af Bluetooth- dongle .

Computer USB /Bluetooth Installation


1 .
Gå til proceslinjen , og vælg " Mine Bluetooth-steder . " På nogle pc'er kan der være en genvej til at komme til din Bluetooth- steder , dette er normalt " Fn + F3 "
to
Find navnet på den enhed , du ønsker at forbinde til . på listen over enheder.
3 .
Vælg " Tilføj Bluetooth-enhed . "

gode råd og advarsler


 • Må ikke forbindelse til Bluetooth- enheder, du ikke er bekendt med . Hvis du gør det, risikerer du af en uautoriseret person forbinder til din PC .
 • Undlad at acceptere programmer via din Bluetooth- forbindelse , medmindre du har scannet dem før overførslen til din pc . Internettet er fyldt med hjemmesider , der tilbyder gratis downloads af mange programmer, der bruger skabt, og ikke fremstillet i butikkerne . I nogle tilfælde er disse programmer der mangler afgørende filer , der kan gøre din pc reagerer , og værre nogle er fyldt med spyware og vira .


 • Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:Hvordan sikkerhedskopierer jeg mit system på en usb -drev ?   

  Kommentarer

  Code:
  change