hvordan man skaber en brugelig til opstart usb fdisk

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-09-08

Hvis du vil oprette eller slette en partition på en harddisk uden brug af en Windows- operativsystem , skal du bruge en bootbar diskette eller USB- drev med installeret Fdisk . Fdisk er et DOS-værktøj , der giver brugerne mulighed for at konfigurere partitioner på en harddisk . En brugelig drev installeret med dette værktøj er specielt nyttigt, hvis du ikke er i stand til at starte på din harddisk , som på grund af en logisk disk fiasko .
at gøre en bootbar USB- disk med fdisk inkluderet , skal du formatere USB -drev og installere det indholdet af en Windows- boot disk .
1 .
Gå til AllBootDisks. com . Find din version på listen over Windows- operativsystemer , og klik derefter på "Download Boot Disks " linket .
2 .
Klik på pilen ud for "Automatisk Boot Disk " og hente alle de filer til en tom mappe på din PC .
3 .
Højreklik på "Start ". Klik på " Explore ". Åbn den mappe, der indeholder den fil eller filer, du har hentet fra webstedet . Dobbeltklik på den eller de filer at udpakke indholdet til en ny mappe . Klik på " OK ".
4 .
Klik på " Annuller " , når " Indsæt disketten til at skrive " vises .
5 .
Download og installere HP USB Disk Storage Format Tool til din computer . Sæt din USB -drev i en ledig USB-stik , så kører HP USB Disk Storage Format Tool .
6 .
Vælg din USB -enhed fra drop -down , derefter ændre filsystemet til " FAT32 ".
7 .
Check " Quick Format " og " Opret en DOS-startdiskette . " Klik på ". . . " knappen og gennemse dine filer , indtil du finder den mappe , der indeholder de udpakkede filer .
8 .
Vælg den mappe , og klik derefter på " OK ". Klik på " Start " for at formatere drevet . Klik på " Ja " , når advarslen vises

gode råd og advarsler


 • Nogle startdisketter kommer i to typer : . RAM -drev eller ingen RAM-drev . Hvis du ikke er sikker på, om ikke din computer bruger en RAM -drev , kan du downloade ingen RAM-drev fil .
 • Ikke alle computere kan starte op på USB . Tjek med dit bundkort producenten før at skabe startdisk at bekræfte, hvorvidt eller ikke din BIOS kan boote på USB .
 • Ikke alle USB -drev er startbar. Tjek din USB- drev dokumentation , inden du forsøger at bruge drevet som en bootbar disk.
 • Formatering af USB- drev vil slette alt fra drevet .


 • Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:RS -232 til usb konvertering   

  Kommentarer

  Code:
  change