usb vs analog headsets

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-09-02

Når du vælger et headset til online-gaming , Internet- telefoni eller business-applikationer , du har mange forskellige modeller at vælge imellem . En af de første beslutninger , du har at gøre , er imidlertid, om du foretrækker en USB- headset eller en analog model

Analog Headsets

Et analogt hovedsæt stik i computeren til hovedtelefoner og mikrofon -stik, ved hjælp af standard 3,5 mm stik . Typisk , headsettet anvender en enkelt ledning , der deler sig i to stik i enden.

USB headset

USB headset bruger en enkelt stik , som forbindes til en standard USB -stikket på din computer .

Placering

Et af de vigtigste faktor er jack placering . På mange computere , er gode input og output -stikkene på bagsiden i stedet for den forreste . Dette kan gøre at tilslutte og frakoble et analogt hovedsæt vanskelig . Mange maskiner , derimod , at funktionen på frontpanelet USB stik .

Aktivering

Når du tilslutter eller frakoble en USB- enhed , computeren forsøger automatisk registrere ændringen . Dette kan føre til en forsinkelse i modtagelse eller transmission af lyd , når du først tilslutter en USB -model , mens en analog headsettet er klar til at gå det øjeblik du sætter det i.

Trådløs

Med USB , har du også mulighed for at gå trådløst . En basestation forbindes til pc'en via USB , og sender til en batteridrevet headset .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man finder den rigtige driver til en USB-flashdrev 

Kommentarer

Code:
change