erindringen system af en computer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-25

En computer system hukommelse refererer til den del af en computer , hvor instruktioner og de data, der forklarer disse instrukser er gemt . De mere avancerede hukommelse kapaciteter en computer har, jo hurtigere og mere effektivt det vil være i stand til at udføre almindelige opgaver , sammen med computerens processor <. h2 > Komponenter En computers hukommelse -system består af tre hoveddele . Den første er den harddisk , der gemmer data , herunder alle typer af filer og programmer , lang sigt. Det andet er RAM ( random access memory ) er en platform , hvor computeren kan arbejde med hyppigt anvendte eller aktiv data for kortsigtede behov , fremskynde ydeevne . Den tredje er den hukommelse cache , hvilket er en del af computerens processor , og som er RAM -hukommelse , som computeren læser først, før behandling fra de større hukommelse systemet .

RAM

Moderne computere har Dynamic RAM , eller DRAM , hvor hukommelsen er gemt digitalt inde i en kredsløb af celler . DRAM skal regelmæssigt opdateres med en elektrisk ladning til at opbevare de . Når computeren er slukket, DRAM data er ikke længere tilgængelige .

Wiring

Computere har en hukommelse bus , som er et system af ledninger , der overfører oplysninger fra edb-system RAM til computeren processor.


Previous:nothing Next:hvordan man opbygger en quad -processor 

Kommentarer

Code:
change