Hvordan foretager jeg fejlfinding en Epson EMP - X5 filter ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-11-22

Epson EMP-X5 multimedie projektor anvender en high- powered lampe til at vise et billede på skærmen . For at holde lampen køligt , projektoren har en intern blæser system . Da ventilatoren flytter luft , er et luftfilter der er nødvendige for at holde støv ude af projektoren . Hvis luftfilteret bliver tilstoppet , kan projektoren begynde at overophede . Da projektoren overophedet , skal blæseren arbejde hårdere og i sidste ende kan brænde ud . Hvis din EMP-X5 er overophedet , gøre en smule fejlfinding på luftfilteret for at forhindre flere alvorlige skader nede ad vejen .

Du skal bruge:
Små hånd vakuum
. Trykluft kan .
Udskiftning luftfilter .


1 .
Tjek advarsel indikatorer . EMP-X5 har en række af lys på forsiden af enheden , der fortæller dig, hvis projektoren oplever problemer . Hvis de to udendørs belysning er glødende rødt , er projektoren overophedning . Sluk for projektoren , og tag det fra stikkontakten . Lad det sidde i mindst en time , inden du tænder den igen .
2 .
Rengør lufthullerne . Din luftfilter kan stadig arbejde , men hvis ventilationshullerne , der fører til det , er beskidt , det gør ikke noget . Den luftskrue er placeret i hjørnet af projektorens base . Brug en lille hånd vakuum eller en dåse komprimeret luft til at rengøre ventilationsåbningerne .
3 .
Fjern luftfilteret . Luftfilteret er placeret under lufthullerne og kan fjernes uden at åbne projektoren . Stikke en finger i fordybningen fanen for enden af filteret , og skub den ud af projektorens basen .
4 .
Rens luftfilteret . Vask luftfilteret med varmt vand og lad det lufttørre fuldstændigt . Når tør , skubbes luftfilteret tilbage i projektoren.
5 .
Undersøg luftfilteret for fysiske skader , såsom huller eller revner , Hvis rengøring filteret hjalp ikke . Hvis filteret er beskadiget , skal du udskifte den.
6 .
Køb en ny luftfilter fra Epson . Skub den nye luftfilter ind i åbningen i projektorens basen .
7 .
Kontakt Epson kundesupport . Hvis din projektor stadig er overophedning efter udskiftning af filteret , problemet er sandsynligvis blæseren i stedet . Kontakt Epson kundesupport på sin hjemmeside for at få din projektor repareret .

gode råd og advarsler


  • Rens din luftfilter månedlige at forhindre skader på din projektor fra overophedning .


  • Previous:nothing Next:hvordan du installerer et Matrox kort på en vga pc     

    Kommentarer

    Code:
    change