anbefales grafikkort til linux

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-12-17

Operativsystemet Linux kommer i mange varianter og er en open-source og gratis at bruge software . Selv om dette betyder at Linux er ved at blive re-forestillede , re-gearet og opdateret ofte , det betyder også, at nogle grafikkort vil være mere forenelig med det operativsystem, end andre . Heldigvis er der flere grafikkort , som er Linux venligt .

ATI Radeon HD 4650

ATI Radeon HD4650 grafikkort med XFX træk 1024 MB dedikeret grafikhukommelse , en PCIe Gen 2 . 0 Bus konfiguration og avanceret grafik støtte til streaming video , videoredigering og endda 3D- billedbehandling og manipulation . Selv om dette kort er designet til at arbejde i Windows baserede pc'er , har ATI lavet en version af sin Catalyst skærmdriveren , der er kompatibel med både ATI Radeon HD 4650 og Linux operativsystemet. ATI Catalyst 10,9 Farmaceutiske Display driver giver mulighed for HD- video og andre funktioner i HD 4650 , der skal vises ved hjælp af Linux- styresystemet . De drivere der er tilgængelige til gratis download på AMD . dk og er tilgængelige for både 32-og 64- bit Linux -versioner

GeForce GTX 460

NVIDIA GeForce GTX 460 er et grafikkort , der ikke blot til den afslappede computerbruger , men for det intense gamer , med . avanceret teknologi såsom NVIDIA PhysX gaming ekstraudstyr og NVIDIA 3D Vision støtte til 3D-briller . Denne video kort indeholder 1 GB dedikeret hukommelse og en dedikeret processor , der kører med hastigheder på op til 1350 MHz . NVIDIA GeForce GTX 460 kort også vise drivere til 32-og 64- bit versioner Linux styresystemer såsom Ubuntu og Red Hat . Disse drivere er tilgængelige for download på NVIDIA. com .

Radeon HD 5850

ATI Radeon HD 5850 indeholder Eyefinity multidisplay teknologi , ATI Stream acceleration og funktioner Tera Scale 2 Unified Processing op til 1. GHz . Dette system er også i stand til Crossfiring , hvilket betyder at det kan være forbundet med en anden Radeon HD 5850 til at give endnu hurtigere og mere omfattende grafik behandling. Linux display drivere til grafikkort er placeret på AMD hjemmeside til gratis download som en del af ATI Catalyst 10 . 4 download .

GeForce GTX 295

Med NVIDIA PureVideo HD -teknologi , der giver præcise billede skalering og HD-opløsning , Dual Link DVI- støtte, der viser HD-billedkvalitet op til 2560x1600 størrelse paneler , NVIDIA GeForce GTX 295 er en højtydende grafikkort til rådighed for flere forskellige operativsystemer , herunder Linux . Displayet drivere til dette grafikkort kan hentes på NVIDIA hjemmeside .


Previous:nothing Next:hvordan du opgraderer Toshiba 330 cd’er 

Kommentarer

Code:
change