hvordan man kan optage til en hifi SD -kort

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-12-21

En høj hastighed og stor kapacitet Secure Digital kort-for eksempel en SDHC SD -kort-kan bruges til at optage lyd på en computer uden afmatning, der påvirker high-fidelity af lydsignalet . Pc'ens operativsystem ser SD -kortet , som om det var en harddisk . Ingen specielle programmer der er behov , da operativsystemet har alle de værktøjer til adgang til SD- kortet bygget i. Et audio-program , der følger med Windows-operativsystemet kan bruges til at optage på SD-kortet . Filen gemmes på SD- kortet kan derefter få adgang til , kopieres eller overføres til harddisken .

Du skal bruge:
SD -kort adapter
. Mikrofonen.


1 .
Sæt slidsede ende af SDHC SD -kortet i åbningen på SD -kortet adapteren . Sæt USB- stikket på SD -kortet adapteren i en USB -port på pc'en . Vent på ikonet for SD -kortet skal vises på skrivebordet , før du fortsætter .
2 .
Indsæt mikrofonens stik til audio input på det grafiske kort, der kommer ud af bunden af bagsiden af pc'en .
3 .
Start inkluderet Lydoptager program . Klik på " Start ", "Alle ansøgninger "," Tilbehør "og " Entertainment " pop-up -menuen .
4 .
Vælg " Audio Properties " fra "Rediger " drop -down menuen øverst af programmets hovedskærm .
5 .
Vælg mikrofonen fra " Indspilning af lyd " drop -down menuen på det vindue, der vises . Juster lydstyrken ved at klikke på knappen "Lydstyrke" og derefter flytte skyderne , der vises i et nyt vindue .
6 .
Luk vinduet ved at klikke på det røde " X "i øverste højre hjørne . Luk det vindue, der stadig er åbent ved at klikke på røde " X " i øverste højre hjørne .
7 .
Vælg " Ny " fra "File " drop-down menuen øverst på programmets hovedskærm . Indtast et navn til lydfil i " Name " kolonnen øverst i vinduet , der vises .
8 .
Klik på " Gennemse " knappen ved siden af " Gem i " fanen . Dobbeltklik på ikonet for den SDHC SD -kort , der er i venstre kolonne i vinduet , der vises .
9 .
Klik på " Optag "knappen på kontrolpanelet i bunden af programmets vigtigste skærmen for at starte optagelsen . Tale ind i mikrofonen . Klik på " Stop " knappen på kontrolpanelet , når du er færdig . Afslut Lydoptager program .

gode råd og advarsler


  • Du kan bruge en audio plug extender , så mikrofonen stikket ikke skal indsættes direkte i PC .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan udføre fejlfinding på en Mercedes 300 SD     

    Kommentarer

    Code:
    change