hvordan man sætter en bios asus pegatron m2n78 - la

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-12-05

BIOS på et bundkort er grundlæggende opsætning af computeren . BIOS står for " Basic Input /Output System " og indeholder de definitioner , der giver alle andre hardware til at fungere . BIOS giver dig mulighed for at se, hvad hardware er tilsluttet til bundkortet , konfigurere, hvilke harddisk er den primære harddisk , og sæt en række andre muligheder . Heldigvis opsætning er forholdsvis let , der hovedsageligt kræver tastaturkommandoer
1 .
Boot eller genstarte computeren . Selv om det er opstart , kigge efter en meddelelse øverst på skærmen , der siger " push F10 for at komme ind i indstillinger . " Push F10 .
2 .
Naviger de skærme, der vises ved hjælp af tastaturet kontroller. I dette skærmbillede kan du indstille hvilke enheder er aktive , som er primære , og styre indstillinger såsom tid og dato .
3 .
Tryk F12 for at gemme dine ændringer og afslutte .

4 .
Hvis oprettelsen af computeren for første gang , installere BIOS opdateringer og drivere , der fulgte pakket med bundkortet .

gode råd og advarsler


 • Dette bundkort er lavet af Asus , men markedsføres af HP. For support på dette board , gå til HP's websted .
 • Hvis du ikke er bekendt med en indstilling i BIOS, være forsigtig med at ændre det . Forkert BIOS -indstillinger kan forårsage store computer fejl .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan ændre ringen regne med en Brother MFC -4800 fax   

  Kommentarer

  Code:
  change