hvad er wolfram kobber, der bruges til ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-01-13

Wolfram-kobber er brugt til at lave kompositmaterialer til varme dræn i computere og andet elektronisk udstyr , i henhold til ElectronicsCooling. com . De materialer kan monteres til computer chips eller keramik baser

Egenskaber

Tungsten-kobbermaterialer adfærd varme effektivt uden uforholdsmæssigt store ekspansion , som vil frembyde problemer, når den er monteret med andre materialer. Kobber i sig selv har en høj termisk ekspansion egenskaber , hvilket gør det uegnet til sådanne applikationer medmindre den er kombineret med et materiale som wolfram .

pulverform

Tungsten og kobber ikke udgør en legering , fordi deres smeltepunkter er meget forskellige . Den sammensatte materiale er i stedet lavet ved at blande metalstøv . De bliver så opvarmet og injiceres i en støbeform til varme-sink fremstilling .

Køleplader

Køleflader bruges til at lede varme væk fra computer -chips og integrerede kredsløb , forebygge termisk skade . Afhængigt af det elektroniske medium , kommer varme dræn i forskellige størrelser og former . Wolfram-kobber kompositmaterialer , med kobber indhold ( efter vægt ) på 15 til 20 procent , er ofte bruges til at lave varme dræn .


Previous:nothing Next:hvordan du tilføjer et SSL certifikat til IIS 

Kommentarer

Code:
change