specifikationer af en Toshiba TDP - SP1 dataprojektor

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-01-04

Toshiba TDP-SP1 er en dataprojektor . Koster mindre end $ 800, er det en billig model i forhold til sine jævnaldrende og let nok til at være bærbare . Ifølge APC Mag , en Microsoft-sponsoreret e-magasin om computere , kan den Toshiba TDP-SP1 være konfigureret til at producere billeder i så lidt som 33 sekunder fra stikket i.

pærelevetid

Projektoren benytter 180-watt TLPLV9LAMP lamper . Det lampens levetid afhænger af den anvendte tilstand . Der er to tilstande : normal og ECO , som reducerer lysstyrken for at forlænge lampens levetid . I normal tilstand , kan lampen sidste op til 2. 000 timer. Under ECO -tilstand , holder lampen op til 3. 000 timer.

resolution

projektorens opløsning er SVGA 800 x 600 . Men det accepterer input med opløsninger på op til SXGA 1. 280 x 1. 024 og 1. 080 i wide- screen video . Projektoren kan skalere eller beskære høj opløsning videoer, hvilket resulterer i en lavere billedkvalitet . Fordi det ikke er et high- definition projektor , er det bedst bruges til at vise PowerPoint -præsentationer og standard-definition video .

lysstyrke, farve og kontrast

Projektorens lysstyrke er begrænset ved 2. 200 ANSI-lumen . Det kan gengive 16,7 millioner farver og har en kontrast på 2,000:1 . Lysstyrken er ikke høj , men burde være nok for de fleste præsentationer . APC Mag testet projektoren på 3 meter med moderat rumbelysning og fandt , at " billedet var lyse, med rige farver . "

Sound

Ifølge APC Mag , lyden produceres af de indbyggede højttalere i normal tilstand er mindre end hvad du ville få fra de fleste bærbare computere . I ECO -tilstand , vil lyden være knap skelnes over en rummets klimaanlæg . At bruge flere højttalere bør overvejes .


Previous:nothing Next:talere at tilføje til en bærbar computer 

Kommentarer

Code:
change