Hvordan konverterer jeg en computer til tv trådløst ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-02-28

En computer video grafikkort giver en video-og audio -udgang til brug med eksterne videoenheder , såsom tv -apparater. Brug en trådløs video /audio transmission kit til at forbinde en computer til et TV uden kabler . Senderen vil sende video og lyd fra computeren til en modtager der er knyttet til TV trådløst . Der er en række af trådløs video /audio transmission kits til rådighed på forskellige priser , alt efter om det signal, der overføres, er at være standard eller high-definition . Det set- up procedure er ligetil , kræver et grafikkort og et par lyd -og video -kabler findes i de fleste husholdninger , men også til rådighed fra en elektronik butik

Du skal bruge: .
To HDMI kabler
Lydkabel .
Mini -jack -til-RCA -lydkabel .
DVI -til-HDMI adapter .
TV-fjernbetjeningen .


1 .
Sæt DVI udgangen af DVI -til-HDMI -adapter i DVI -udgang på PC 's video grafikkort . Udgangen er typisk på bagsiden af pc'en , tættere på bunden end toppen . Skru stænger på hver side af DVI adapter i at sikre enheden til dit grafikkort HDMI -udgang . .
2
Sæt HDMI udgangen af DVI -til-HDMI adapter i HDMI-indgangen på den trådløse video transmitter-for eksempel GefenTV Wireless til HDMI -video transmitter

3 .
Slut mini-jack udgang mini-jack -til-RCA -lydkabel til lydudgangen på pc'ens video grafikkort . Sæt det røde og hvide RCA -stik i den anden ende af mini-jack -til-RCA audio kabel i røde og hvide RCA tilslutninger på trådløs video sender . Sæt senderens strømforsyning i en stikkontakt til strøm . Sæt stikket fra strømforsyningen 's wire i strømporten på senderen .
4 .
Placer den trådløse modtager ved siden af tv'et. Sæt en ende af HDMI- kablet i HDMI- udgang på den trådløse modtager . Sæt den anden ende af HDMI -kablet i en HDMI -indgang på TV'et-typisk vil være enten på siden eller bagsiden af TV-
5
Sæt de røde og hvide . RCA -stik i den ene ende af lydkablet i den røde og hvide RCA udgange på den trådløse modtager . Sæt det røde og hvide RCA -stik i den anden ende af lydkablet i den røde og hvide RCA-stik på TV . Sæt modtagerens strømforsyning i en stikkontakt til strøm . Sæt stikket fra strømforsyningen 's wire i strømporten på modtageren .
6 .
Tænd for tv'et . Tryk "Menu " på tv'ets fjernbetjening . Vælg " Video ", " Video input " og " HDMI ". Tryk på knappen "Menu" .
7 .
Tryk på " Sync " eller " Source " knappen på senderen . Notér det tal, der vises nu , eller prik , der nu lyser ved siden af et mærket navn , for eksempel , PC eller DVD .
8 .
Tryk på " Sync " eller " Source " knappen på modtageren , indtil det nummer, der vises nu , eller prik , der nu lyser , er det samme som det, der er på senderen .

gode råd og advarsler


  • Et trådløst hjemmenetværk signal kan forstyrre signalet fra den trådløse video /audio transmission kit-især hvis W-Fi -senderen er i umiddelbar nærhed af den trådløse sender .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan sammenligne nas opbevaring     

    Kommentarer

    Code:
    change