de dele af en computer til børn

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-02-27

En computer består af komponenter, der arbejder sammen som et team til at acceptere input , proces data og vise resultater på din skærm . Grundlæggende computer -komponenter består af et tårn eller cpu , som indeholder computerens indvendige dele , en mus og tastatur til input og en skærm til visning af resultaterne af dine input .

Tower

Tårnet eller " cpu " ( central processing enhed ) besidder de indvendige dele af computeren , såsom bundkort , hukommelse og processor . Ligesom en bilmotor består af dele, magt bilen , disse interne dele alle arbejde sammen om at forsyne computeren med strøm og til at fremskynde behandlingen af data . På bagsiden af tårnet er stikkene at forbinde alle de andre komponenter til computeren og en netledning i forbindelse tårnet til en stikkontakt .

Monitor

Skærmen ligner et tv-apparat og arbejder i stort set samme måde . Det giver dig mulighed for at se resultaterne af input ind ved hjælp af musen og tastaturet og få vist websider og fotos . Monitoren forbinder til tårnet via en ledning tilsluttet på bagsiden af tårnet og har også en netledning , der skal sættes i en stikkontakt . Kontrol på forsiden af monitoren omfatter en power-knappen for at tænde for skærmen til og fra og knopper eller skifter til justere kvaliteten af visningen .

Keyboard

computerens tastatur ligner en skrivemaskine og har taster med tal og bogstaver på dem . Tastaturet kan du indtaste tekst til at udstede kommandoer til computerens interne operativsystem . Det er også bruges , når du skriver bogstaver eller historier i et tekstbehandlingsprogram program og at komponere e-mails .

Mouse

Musen er endnu et input -enhed som , når den er tilsluttet computeren , forårsager en pegepind eller markør skal vises på skærmen , at gøre det muligt en navigere rundt i forskellige programmer og websider vises på skærmen . Ved at flytte musen , kan man flytte markøren til at vælge en indgang punkt for indtastede tekst via tastaturet , eller at klikke på et link på en webside .


Previous:nothing Next:hvordan man får lyd fra en pc til hdmi 

Kommentarer

Code:
change