hvordan du indsætter en hot plug disk i en dell 4600 server

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-02-29

En Dell 4600 Poweredge Server er en business class computer designet til aldrig blive slukket . Dette omfatter en række hot -swappable harddiske , hvilket betyder, at hvis en harddisk går dårligt , kan Drive udskiftes uden serveren behøver at være slukket . Dette er kritisk i situationer, hvor en virksomhed kan ikke råd til at få serveren slukket eller anden grund . Denne funktion øger omkostningerne ved Server , da det er dyrere for Dell at bygge dette ind i deres server . Hvis din server har brug for at bo der kører , er dette et vigtigt element .
1
Åbn forsiden af serveren ved at trykke på låsemekanismen skydekontakten øverst på serveren . Den forreste kommer væk fra serveren og vil være et flytbart på dette tidspunkt .
2 .
Bestem dårlige drevet ved at se indikatoren lyser af harddiske , som de gode drev blinker med grønne lys , og de dårlige drevet blinker gult . Disse lys er direkte over drev i systemet .
3 .
Træk dårlige kørsel fra serveren ved at klemme fremspringende håndtag sammen , og drevet vil glide ud . Læs drevet type og størrelse på etiketten for at vide hvad der vil være den nøjagtige nye drev .
4 .
Køb en ny harddisk fra Dell til at erstatte den ikke -arbejdende harddisk . Dette er hvor du vil tage oplysningerne fra de gamle drev og fortælle Dell , hvad der skal bestilles .
5 .
Sæt det nye drev i den tomme plads , indtil du føler fremspringende håndtag " Klik på " på plads. Når systemet genkender det nye drev , vil det automatisk formatere det og erstatte Data tilbage på drevet .


Previous:nothing Next:hvordan man starter en harddisk fra en IDE-controller -kort 

Kommentarer

Code:
change