hvordan man får lyd fra en pc til hdmi

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-02-27

HDMI er i stigende grad en populær metode til at overføre high-definition video og lyd fra en kilde , såsom en digital kabel boks eller DVD-afspilleren til et fjernsyn. Mange computere er nu også udstyret med en HDMI- udgang , som kan bruges til at sende lyd , video eller begge dele til en kilde . HDMI -porten kan også bruges til at sende lyd til en afspilning af kilde , såsom en hjemmebiograf , selv om der ikke er nogen video output . Hvis du ikke har en HDMI- udgang på din computer , kan du købe en USB til HDMI konverter til at sende et signal via HDMI -kabel til en enhed til afspilning .

Du skal bruge:
HDMI -kabel
. HDMI -udgang .


1 .
Sæt HDMI kablet i HDMI- udgang på computeren . HDMI -udgang vil blive placeret på siden af computeren, hvis det er en bærbar computer , og på bagsiden af din stationære computer , ved siden af VGA-eller DVI -udgang på dit grafikkort .
2 .

Sæt HDMI kablet i HDMI -indgang på bagsiden af afspilningsenheden .
3 .
Indstil afspilningsenheden til indgangskanal som HDMI-kablet er tilsluttet . Computeren lyd vil nu blive spillet gennem afspilningsenheden højttalere .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har en Nvidia grafikkort med en HDMI adapter , skal du bruge en USB til HDMI adapter , som Nvidia grafikkort vil ikke overføre lyd .
 • at installere USB til HDMI adapter , skal du sætte adapteren i en ledig USB -port på computeren , indsæt derefter cd'en , der fulgte med adapteren . Klik mulighed for at installere driverne , hvis auto -run vises , og derefter følge vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen .


 • Previous:nothing Next:blækpatron forskelle i HP 60   

  Kommentarer

  Code:
  change