Hvordan bruger jeg en computer cd -afspiller uden en computer ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-03-01

Du kan bruge en cd-rom -drev fra en computer som en standalone CD afspiller hvis det har et " Play " knappen , og et stik til hovedtelefoner på enheden . Du er nødt til at slutte den til en strømkilde for at bruge det . Du kan købe det nødvendige udstyr fra enhver computer butik eller strømforsyning venligst

Du skal bruge: .
cd-rom- drev
Computer strømkabel .
Strømforsyning med afbryder .
Øretelefoner eller eksterne højttalere .


1 .
Slut strømkablet på bagsiden af cd-rom'en . Strømledningerne har fire huller , der falder sammen med havnen på drevet . Wiren eneste indsætter én måde. Hvis det ikke synes at passe , drej den til den anden side .
2 .
Sæt den anden ende af strømkablet i en netdel , der har en tænd /sluk knappen . Strømkablet kun skær på én måde på grund af sin form .
3 .
Sæt strømforsyningen i en ledig stikkontakt .
4 .

Skub afbryderen på strømforsyningen . CD-ROM vil fyre op med det samme .
5 .
Tryk på knappen "Eject" på forsiden af CD-rom for at åbne disk bakken . Indsæt den cd , du ønsker at lytte til og lukke skuffen .
6 .
Sæt kablet fra øre eller en ekstern højttaler ind i hovedtelefonstik på forsiden af CD-rom .

7 .
Tryk på " Play " knappen på forsiden af CD-rom . CD skal begynde at afspille via høretelefoner eller eksterne højttalere . Justere lydstyrken for optimal lytteglæde .

gode råd og advarsler


 • Tænd ikke strømforsyningen , indtil du har foretaget alle tilslutninger.
 • Placer strømforsyningsenheden på en sikker overflade , da enheden kan blive varmt under drift , især i lange perioder .


 • Previous:nothing Next:hvordan du kan deaktivere bundkort lydkort   

  Kommentarer

  Code:
  change