hvordan man kan genoprette musen registreringsdatabasen

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-07-15

Mus kan springe rundt , trække elementer for lang eller på anden måde opfører sig underligt . Alligevel beslutter at gendanne registreringsdatabasen er ikke den første ting du skal gøre , men det er snarere den sidste udvej . Først , så prøv med en indbygget fejlfinding , fordi det kan være en driver problem . Så , hvis du skal gendanne musen registreringsdatabasen , skal du bruge Systemgendannelse . Det er et sikkert miljø til at udføre denne opgave uden at risikere store skade på din computer . Du virkelig ikke ønsker at manuelt redigere i registreringsdatabasen , medmindre du absolut skal . Og det meste af tiden , vil du ikke nødt til at

Brug fejlfinding for at løse Mouse


1 .
Klik på Start -knappen og derefter klikke på " Devices og printere " på Start menu .
2 .
Højreklik med musen og derefter klikke på " Fejlfinding ". Følg anbefalingerne til at ordne det . Hvis din mus ikke er repareret , kan du springe de følgende trin og gå til næste afsnit .
3 .
Klik på Start -knappen og derefter klikke på " Control Panel . "
4 .
Klik på " System og sikkerhed " , og klik derefter på " Enhedshåndtering ".
5 .
Dobbeltklik på muse-enheden, og klik derefter på fanen Driver .
6 .
Klik på " Opdater Driver " og klik på " OK ". Hvis din mus ikke er blevet repareret , fortsætter .
7 .

Følg trin 1 til 5 , klik på " Roll Back Driver " og klik på " OK ". Hvis din mus ikke er blevet repareret , fortsætter .
8 .
Besøg musen enhed på producentens websted efter en driver , der er mere kompatibelt med operativsystemet .

gendannes Mouse registreringsdatabasen med Systemgendannelse


1 .
Gem alle åbne filer og derefter lukke ud af alle åbne programmer .
2 .

Klik på Start -knappen og derefter skrive " systemgendannelse "i søgefeltet .
3 .
Klik på " Systemgendannelse , klik på " Vælg et andet gendannelsespunkt ", hvis der er en , der er anbefalet og klik derefter på " Næste ". Ellers når du har klikket " Systemgendannelse ", klik på "Næste ", vælg et gendannelsespunkt , og klik derefter på " Næste " igen .
4 .

Klik på " Scan for de berørte programmer " for at se alle hardware og software er berørt af restaurering og bemærk de anførte programmer , hvis nogen . ( Bemærk : du kan blive nødt til geninstallere eller opdatere dem, når du er færdig med denne proces . )
5
Klik på " Luk ", klik på " Næste " og derefter på

gode råd og advarsler


 • Har din administratoradgangskode eller en bekræftelse klar i tilfælde kontrol er nødvendig for dig at gennemføre disse trin .
 • Besøg Windows Compatibility Center at sikre, at musen enhed er kompatibel med Windows 7 . Vælg dit system type , enten " 64- bit Windows 7 " eller " 32- bit Windows 7 , " under " Vælg et system type " på venstre side af websiden med henblik på at vise relevante resultater . Linket er fastsat i Resources .


 • Previous:hvordan man manuelt finde spyware i xp registreringsdatabasen Next:sql søgning tutorial   

  Kommentarer

  Code:
  change