hvordan man kan fil-download og skærm fra database i php

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-09-10

Den mest almindelige måde at håndtere filer med en database og PHP er at placere filer i en mappe og gemme placering og navnet på de filer i en database tabel . Filer ikke hører hjemme i databaser, fordi de som regel har for mange data til effektivt at indsætte i en tabel felt, og filformatet kunne være uforenelig med databasen . Men ved at placere filer i en mappe på en tilgængelig web -server , kan du hente og vise mapper som ønsket
1
.
Opret en PHP side til indtastning af navnet på den fil, der skal downloades . Brug en HTML- formular til at tillade en side besøgende at skrive navnet . Brug stillingen metoden og $ _SERVER [ ' PHP_SELF ' ] kommando som den handling af HTML formular for at få den side kalde sig med det indtastede navn .
2 .
Brug $ _POST kommando til at opfange data fremlagt af HTML-formular i en PHP variabel . For eksempel kalder PHP variable $ filename .
3 .
Query databasen for filen med navnet $ filename . Placer adresse filen ind i en HTML- anker -tag til at fremlægge det som et link på en ny PHP side, som du kalder efter databaseforespørgsel . Dette link til filen , vil gøre det muligt for brugeren at hente filen .
4 .
Brug " fopen " kommandoen til at åbne filen , og derefter bruge " fread " kommando til at læse sin indhold . Gemme indholdet af " fread " kommando til en PHP variabel, som du kan tolke , administrere og display. Brug " fclose " kommando til at lukke filen .

gode råd og advarsler


  • Du kan gemme dine filer på en privat mappe og få adgang til dem ved at kopiere en kaldet fil til en offentlig mappe , stilles til rådighed til brug , og derefter med jævne mellemrum slette kopier fra den offentlige mappe .


  • Previous:sql klasse online træning Next:sql søgning tutorial     

    Kommentarer

    Code:
    change