sql grundlæggende uddannelse

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-04

Structured Query Language , eller SQL , er det vigtigste redskab til adgang for alle relationelle databaser . SQL gør det muligt for dig at opbygge databasen objekter og giver mulighed for at forespørgslen og manipulere data og objekter i databasen

Historie

International Business Machines udviklet SQL i midten af 1970'erne , er baseret på det arbejde, som Dr. EF Cobb gennemføres , mens du arbejder med IBM . SQL bruger en simpel syntaks , der er let at lære og bruge .

Kommandoer

SQL -kommandoer er grundlæggende elementer, der bruges i SQL programmeringssprog. Inddeles i tre forskellige kategorier, den datadefinition sprog ( DDL ) kategori definerer og sletter objekter i en database , de data, beherske sproget ( DCL ) kategori tilladelser eller nægter adgang til objekter i databasen og data manipulation sprog ( DML ) kategori ændrer Indholdet af tabellerne .

Vælg Redegørelse

SQL SELECT-sætning henter data lagret i en database . Den grundlæggende form af " SQL Vælg " syntaks er : " SELECT colname1 FRA Tabel1 . " The "Vælg "og " From " kommandoer er obligatoriske The . "Vælg " kommandoen refererer til en specifik kolonne fra objektet lagring af data , "Fra " . kommando referencer objektet lagring af data , der hentes Alle frivillig er " Hvor " klausul , efterfulgt af en betingelse , at "gruppe af " erklæring og " orden med " erklæring bruges til at sortere forespørgslen resultater.


Previous:sql kryds deltage tutorial Next:sql søgning tutorial 

Kommentarer

Code:
change