hvordan du opretter et hyperlink i Visual Basic

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-10-17

Hyperlinks i programmer gør det meget nemt for folk at gå direkte fra et program til en webside , som normalt indlæses af den standard browser . Du kan oprette et hyperlink i et program i næsten ethvert sprog , så længe du har adgang til en API ( Application Programming Interface ) , som vil give dig mulighed for at kalde funktioner , der anmoder om operativsystemet til at udføre bestemte opgaver. Visual Basic har også denne evne : Alt du skal gøre er at skabe en vis kontrol , der vil kalde Windows API når der klikkes .

Du skal bruge:
Compiler og IDE til Visual Basic


1
Start en ny Visual Basic -projekt . . Mærke det , som du ønsker .
2 .
Gå til " Form opfattelse " hvis du ikke er der allerede , ved at klikke på det lille ikon, der viser et vindue . Det er normalt den midterste ikon øverst i højre panel
3
Opret en etiket kontrol kaldet " Label1 "på din form: . Du kan gøre dette ved at klikke på ikonet med bogstavet " A " på den og derefter trække en boks i din form rundt om det område , hvor du gerne vil have etiketten .
4
Klik på den etiket, du lige har oprettet . rul ned til " Text " i panelet Egenskaber , og skriv hvad tekst du ønsker at mærke at indeholde . Du kan også ændre tekstens farve og understrege det til at gøre det til at ligne et hyperlink .
5 .
Gå til " kodevisning . " Ikonet for kodevisning er til venstre for ikonet for Formularvisning .
6 .
Erklær importerede funktion for Shell udførelse fra Windows API som vist i følgende kode ( understregninger er obligatoriske , da de tyder på, at koden fortsætter videre til den næste linje ) :
Private fastslås Funktion ShellExecute Lib " shell32 . dll "Alias " ShellExecuteA " ( ByVal HWND As Long , _
ByVal lpOperation As String , _
ByVal lpFile As String , _
ByVal lpParameters As String , _
ByVal lpDirectory Som String , nShowCmd _
ByVal As Long ) As Long
7
Gå tilbage til formular Vis og dobbeltklik på den etiket , du oprettede tidligere-. dette vil tage dig tilbage til kodevisning " . Label1 " flytte markøren til at klikke begivenhed funktion for Denne funktion er normalt kaldes " Label1_Click ()".

8
Indsæt følgende kode mellem erklæring af. funktionen og " End Sub " :
ShellExecute Form1 . HWND , " åbne " , " http://www. ehow. com "," " , " " , SW_SHOW Eller SW_NORMAL
Hvis du gav din danne et andet navn end " Form1 " ændre navn korrekt . Du kan også ændre eksempel hjemmeside til enhver , du foretrækker .
9 .
Byg din ansøgning og køre den for at sikre den fungerer korrekt.

Tips og advarsler


  • Vær meget omhyggelig med ikke at pille ved Windows API , medmindre du ved hvad du laver . Visual Basic er et meget simpelt sprog , og vil give dig mulighed for at gøre mange ting, som ikke normalt er tilladt i Windows API . Bare fordi programmet samler korrekt , betyder det ikke , at alt vil fungere som det skal .


  • Previous:fordele ved Visual Basic Next:hvordan man kan udfylde en dropdownlist fra databasen     

    Kommentarer

    Code:
    change