hvordan man åbner en notesblok i Visual Basic

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-10-18

På et tidspunkt i udviklingen af applikationer, kan du ringe til et andet program fra din Visual Basic software . For eksempel , og softwarelicenser " Read Me " -filer er almindeligt skrevet i Notesblok og opført på en installation disk . Af denne grund , ønsker du at ringe til Notesblok i programmet . Ring til Microsoft Notesblok program, der bruger Visual Basic 's " ProcessStartInfo ( ) " funktionen
1 .
Åbn din Visual Basic -projekt og indlæse den i dit arbejde konsol . Dobbeltklik på den fil, du vil redigere . I værktøjslinjen til venstre , træk og slip en knap kontrol på formularen .
2 .
Klik på knappen . Når du klikker på kontrol, er de egenskaber vinduet vises til højre på skærmen . Indtast " Åbn Notesblok " i afsnittet " Text ".
3 .
Dobbeltklik på knappen . Når du dobbeltklikker på en Visual Basic kontrol koden se vinduet åbnes og " OnClick " begivenhed er oprettet . Den " OnClick " begivenhed kaldes , når brugeren klikker på en knap . Det er her du placerer den kode, der åbner Notepad
4
Skriv følgende kode i OnClick begivenhed funktion : .
System. Diagnostics. Process. Start ( " % SystemRoot % \ system32 \ notepad. exe " )
Den " % SystemRoot % " variabel bruges til at angive placeringen af Windows- installationsfilerne . Dette omfatter enhver installation af Windows , herunder brugere, der installerer operativsystemet på nogle andre drev, " C. "
5 .
gemme koden filen og trykke på " F5 "-tasten . Denne knap samler koden og kører det i debugger , så du kan teste indstillingerne .


Previous:Sådan kører Adobe Reader i et ord makro Next:hvordan man kan udfylde en dropdownlist fra databasen 

Kommentarer

Code:
change