en liste over 64- bit AMD CPU’er

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2010-01-12

En 64- bit processor er en , der kan håndtere 64 bit data pr taktcyklus , giver det en fordel i forhold til 32- bit processorer , fordi 64- bit processorer kan håndtere det dobbelte af beløbet af data og adresse mere hukommelse . AMD 's processorer skib med indbygget understøttelse af 32-og 64- bit processorer , hvilket betyder at de er forenelige med 32-. og 64- bit operativsystemer , og kan bruge den samme processor til både

 

 


 

Athlon X2

Athlon X2 , der har været fremstillet siden 2005 , var AMD 's første dual-core processor . Athlon X2 tilbyder op til en 2- MB processor cache , en integreret DDR2 memory controller , og modeller er tilgængelige i regelmæssige og energieffektive modeller . Athlon X2s varierer i klokfrekvens 2,3 til 2,8 GHz .

Athlon II

En revision af den tidligere Athlon X2 model , er Athlon II konstrueret ved hjælp af en nyere 45- nanometer- fremstillingsproces . Athlon II skibe i dual-, triple-og quad-core -modeller , og har en klokfrekvens på mellem 2,2 til 3,2 GHz . Athlon II anses overlegen end sin forgænger .

Phenom

blev lanceret i 2007, Phenom linje af processorer skib i dual-, triple-og quad-core arkitekturer , og har op til en 4- MB cache . Phenom -processorer indført en HyperTransport revision og en ny integreret memory controller .

Phenom II

Den Phenom II er AMD 's nuværende serie af processorer , som i slutningen af 2010. Som AMD 's high-performance processor , tilbyder Phenom II en 9- MB cache og op til en 3,2 GHz klokfrekvens på quad-core -modeller . Phenom II er AMD 's første forarbejdning, til at støtte DDR3 -hukommelse .Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg gøre medieafspillere dukke op på mit TV efter at være sluttet til min bærbare ? 

Kommentarer

Code:
change