Hvordan kan jeg gøre medieafspillere dukke op på mit TV efter at være sluttet til min bærbare ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-06-24

Hvis du har en computer og et tv med en ekstra VGA-eller HDMI- indgang port , du har alt hvad du behøver for at skabe en miniature underholdning-og-film center . Du kan se online film eller musik videoer uden behov for en ekstern DVD- afspiller , eller andre afspilningsenhed , blot ved at tilslutte computeren til tv'et

Du skal bruge: .
VGA -eller DVI -kabel
Dual-port skærmkort eller kort .


1 .
Sluk for computeren og fjernsynet .
2 .
Forbind den ene slutningen af DVI -eller VGA -video -kabel til den sekundære port-stik på skærmkortet eller kortet på bagsiden af din pc . Ret omhyggeligt benene på kabelstikket og havn for at undgå at beskadige dem .
3 .
Slut den anden ende af videokablet i en tilgængelig DVI -eller VGA -stik port på tv'et .

4 .
Tænd tv'et først og derefter tænde computeren .
5 .
Brug tv-fjernbetjeningen for at skifte indgangskilde valg mens computeren starter i Windows . For de fleste tv , skal du trykke på " input " knappen et par gange på TV fjernbetjeningen, indtil skærmen vises på tv .
6 .
Gå til computeren og logge på Windows . Højreklik på et åbent område på skrivebordet i Windows, og derefter , da pop-up -menuen vises , skal du klikke på "Skærmopløsning ". Klik på ikonet på skærmen mærket tallet " 2 ".
7 .
Vælg og klik på en passende opløsning for tv- skærmen . Vælg " udvide disse displays " i drop -down listen ud for " Multiple vises " etiket , og klik derefter på " OK " -knappen .
8 .
Åbn din medieafspiller software . Klik og hold i toppen af vinduet med Media Player og derefter trække vinduet til højre , indtil den vises på tv . Brug medieafspiller software , som du normalt ville se videoer eller andre medier .

gode råd og advarsler


  • For den bedste oplevelse , justere tv'ets opløsning indstillinger til svarer til dem, der er valgt i Windows . På mange tv , kan du gøre dette ved hjælp af fjernbetjeningen til at få adgang til on- screen menu kontrol .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan justere widescreen-skærm fra stretching billeder     

    Kommentarer

    Code:
    change