Hvorfor er min pc kun læse en pind af ram ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-06-18

Det kan få temmelig frustrerende , hvis du forsøger at opgradere din computers RAM kun for at finde den computer ikke accepterer opgraderingen . Kom den faste problem sikrer du får dine penge værd ud af din RAM opgradering

System og Operating System begrænsninger

Både operativsystemer og bundkort har begrænsninger med hensyn til , hvor meget RAM de kan bruge . De fleste af de starteren versioner af Windows-operativsystemer kan kun bruge 1 GB . Ligeledes mener de begrænsninger af dit bundkort . Selv hvis du ikke over grænsen , hukommelsesstik undertiden har en maksimal kapacitet , selv . For eksempel , hvis du lægger en 1 GB modul i et slot , der skal holde et maksimum på 512 MB , kan det ikke fungere .

installationsfejl

En anden mulig årsag er en fejl under installationen . Sørg for, at alle hukommelsesmoduler fast indsættes og låst på plads . Også , de typisk nødt til at være i en bestemt rækkefølge , med den største modul i første slot og de mindste i det sidste.

dårlig hukommelse

Hvis din computers anden hukommelse modul er brudt , kan det forårsage denne fejl . Skift rækkefølgen af modulerne , hvis du indsætter brudt en i første slot , din pc sandsynligvis plejer start . Gå ikke i panik , bare indsæt det igen et andet modul i sprækken og returnere den knækkede en for en ombytning eller tilbagebetaling .


Previous:hvordan man kan scanne med en kanon mf4370dn Next:hvordan man kan ændre bærbare skærme 

Kommentarer

Code:
change