brudt skærme

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-06-12

Computerskærme er afgørende periferiudstyr i moderne computere. Skærme tillader computerbrugere til at betjene computeren via en Graphical User Interface ( GUI ) . Når din skærm pauser og stopper arbejde , du nødt til at erstatte det, før du kan bruge computeren igen

Forebyggelse /Solution

Vær sikker på din skærm er sikkert hvilede på et niveau , robust overflade . Kun samle den op for at flytte den , når du er nødt til , at tabe det vil næsten helt sikkert bryde den .

Genbrug

Det er ikke kun forfærdeligt for miljøet blot at papirkurven din gamle skærm , kan det være ulovligt . Mange stater har indført regler, der kræver, at du genbruge skærme i stedet for blot at smide dem væk . Nogle virksomheder har specialiseret sig i genvinding computerens komponenter kan endda tilbyde skattefordele , som staten Washington 's samtrafik.

Laptop Overvejelser

Hvis du føler, du har fået den tekniske know -how , du kan ofte købe udskiftning laptop skærm komponenter online og erstatte skærmen selv . Alternativt , hvis din bærbare har en " Video Out " port , kan du overveje blot at tilslutte den til en ekstern skærm , hvis du ikke har den erfaring eller penge til at ordne det eller betale for en professionel reparation .

Overvejelser

Før du udskifter din skærm , sørg for at det er den brudt komponent . Den nemmeste måde at gøre det på er ved at tilslutte din computer til en anden skærm og teste det . Hvis det stadig ikke tænder , er problemet sandsynligvis computeren , ikke skærmen .


Previous:hvordan man kan fjerne banneret side ved udskrivning & spar på papir Next:nothing 

Kommentarer

Code:
change