hvordan du installerer enkelt tast på bærbar tastatur hardware

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-06-26

Når en tast falder af tastaturet , behøver du ikke at gå i panik . Chancerne er du kan løse problemet selv og re-installere nøglen . Hver bærbar installerer nøgler forskelligt . Så der er ingen universel guide til reparation en enkelt nøgle, men der er måder at finde ud af den bedste måde at re-installere nøglen . Installation af nøgle kan tage flere forsøg , fordi brikkerne er små og kan være svært at arbejde med . Under alle omstændigheder forsøge at re- installere nøglen , før du køber en ny bærbar

To skruer og kasket


1 .
Organiser dine brikker . Der bør være tre stykker til nøglen: nøglen hætte og to holdere . De små hvide klip holderne . Hætten er det flade central del med bogstavet , symbol eller tal på det.
2 .
Find de fire klip på den bærbare computer , hvor nøglen blev installeret . Den første del af holderen , der skal installeres ligner en U -form . Klem siderne af U sammen om at passe ind i top to klip på tastaturet . Du kan bruge en skruetrækker eller et andet lille værktøj , hvis du ikke kan bruge dine hænder til at manøvrere holderen .
3 .
Skub andet stykke af holderen ind i U-formede stykke og snap den i de nederste to klip på tastaturet . Den konkave del af holderen stykke skal vende nedad. Tryk på punkter på plads .
4 .
Skub tasten hætten så anden bevarer brik klikker på nøglen cap . Drej nøglen hætte over holderne hvor den regelmæssigt sidder og trykke på tasten på plads . Du vil høre det klikker på plads .

Et holderen, og kop


1 .
Organizer dine brikker . Du skal have en holder , en gummi kop og en vigtig kasket .
2 .
Slut hængsler holderen til de fire klip på tastaturet . Holderen vil krog på de nederste to klip og derefter klikker på plads på toppen klip . Sæt holderen på plads et klip på et tidspunkt ved at anvende pres .
3 .
Placer gummi kop i midten af hængslet . Det skal holdes på plads af holderen og tastaturet .
4 .
Ret nøglen hætten ind i det normale sted og tryk ned for at klikker på plads . Lægge pres på snap nøglen i alle fire hjørner .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ikke kan finde ud af at samle brikkerne i det centrale , og fjern derefter nøgle hætte ( toppen af nøgle med symbolet på det ) , og undersøge, hvordan der nøgle er installeret . Geninstallere fjernet nøgle på samme måde at nøglen er samlet .
 • Ikke alle bærbare taster er installeret på samme måde .


 • Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:hvordan man finder min printer hardware adresse   

  Kommentarer

  Code:
  change