min computer er ikke anerkende fulde beløb af ram efter nedgradering

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-06-14

Uanset af hvilken grund , du har besluttet at nedgradere hukommelsen i computeren . Hvis nedgradering har forårsaget din pc til at stoppe anerkende hukommelse , årsagen er sandsynligvis en af kun få muligheder

forkert installation

Hvis hukommelsen ikke var alle indsatte perfekt , det kan ikke blive anerkendt af din computer . Åbn din computer , som du gjorde til præforme nedgraderingen og trykke fast på hvert modul for at sikre, at de alle er fast låst på plads . Sørg for, at den største er i første slot og resten går i faldende orden baseret på deres størrelse .

dårlig hukommelse

Den mest sandsynlige årsag er dårlig eller brudt hukommelsesmoduler . Hvis din computer tændes, og anerkender nogle af hukommelsen , så prøv at tage dem ud og kontrollere mængden man holde af RAM på et tidspunkt . Dette vil hurtigt hjælpe dig med at afgøre , hvilket modul der er årsag til problemet .

diagnosticeringsværktøjer

Overvej at køre en hukommelse diagnostisk værktøj til at hjælpe med at bestemme problemet. Microsoft tilbyder en velrenommeret hukommelse diagnostisk redskab , passende hedder Vinduer Hukommelse Diagnostic . Alternativt , mange tredjeparts ( ikke-Microsoft ) programmer gør det samme , hvis du ikke er tilfreds med Microsofts diagnostiske nytte .


Previous:grafikkort 128 bit bus vs 256 bit bus Next:hvordan man kan fjerne banneret side ved udskrivning & spar på papir 

Kommentarer

Code:
change