anvendelser af edb- hardware-komponenter

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-07-28

I computing , hardware henviser til alle de fysiske , materielle komponenter , der optager plads . I modsætning til software , er hvilke programmer der er nødvendige for computeren til at køre , kan hardware ses og røres. Alle computere , hvad enten stationær eller bærbar , har nogle fælles hardware -komponenter , den eneste forskel er størrelsen og kapaciteten i de enkelte komponenter . I en stationær computer , kabinet tårnet husene interne komponenter såsom harddisk , RAM , bundkort og optiske drev , mens de perifere enheder, såsom skærm , tastatur og mus er eksterne komponenter .

Hard Disk

Harddisken er en rektangulær , metallisk æske fundet inde i en stationær computers tårn beklædning. Alle de oplysninger i en computer , herunder OS ( operativsystem) , installerede applikationer og programmer , og brugeren dokumenter gemmes på harddisken . På ethvert givet tidspunkt , kun en computer fungerer på en lille del af alle de data, der lagres i en computers harddisk . For eksempel , når du arbejder på et tekstbehandlingsprogram , er andre applikationer såsom web browser og dvd -afspiller ikke bruges , men de er stadig gemt på harddisken . Når du downloader en fil , eller installere en software , du registrerer de oplysninger om computerens harddisk .

RAM Processor

Ligesom harddisken , en computers RAM ( Random Access Memory ) og processor er også interne komponenter . RAM -moduler passer ind i foruddefinerede slots på bundkortet , og den samlede RAM af en computer afhænger af kapaciteten af de enkelte moduler . Når en bruger åbner et program , computeren indlæser den på RAM fra harddisken , da RAM er meget hurtigere , og processoren kan manipulere RAM data mere effektivt . Når programmet er lukket , er alle data i forbindelse med programmet losset . I det væsentlige er RAM computerens arbejde bænk , hvor kun nødvendige oplysninger på det tidspunkt er midlertidigt opbevares med processor at arbejde på .

Input Output -enheder

En computer bruger inputenheder at modtage instruktioner fra operatør . Fælles inputenheder med tastatur , mus , scanner , mikrofon og webcam . Uden en input- enhed , vil en bruger ikke kunne levere oplysninger til , eller interagere med en computer , når du klikker på webbrowseren ikon og skrive i en URL , bruger du musen og tastaturet til at instruere computeren til at udføre visse processer . Outputenheder såsom display skærm , højttalere og printer gør det muligt for computeren at give oplysninger tilbage til brugeren efter udførelsen opgaver . Når computeren viser en webside , har den allerede taget et input fra brugeren ( det indtastede -in URL ) , og forarbejdede oplysninger , før de giver feedback gennem sin skærm .

flytbare medier

Optiske drev såsom CD-rom og dvd-rom og den nu forældede floppy-disk drev , er eksempler på flytbare medier , der normalt afholdes inde i tårnet huset . Flytbare medier tillader en computer at få adgang til oplysninger , der ikke er gemt inde i harddisken . Når du indsætter en DVD for at se en film , er computeren i stand til at afspille indhold, fordi dvd-rom er i stand til at få adgang til data på disken og sender den til computeren . En anden type af flytbare medier er flash- drev , som er små USB-baserede enheder , der anvendes til at gemme og overføre data mellem computere .


Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:fejlfinding af hardwareproblemer i computere 

Kommentarer

Code:
change