data opsving hardware værktøjer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-07-12

miste alle dine filer efter en harddisk nedbrud eller hardwarefejl er noget, ingen organ ønsker at ske . Vigtige dokumenter på din harddisk kan gå tabt i løbet af få minutter , uanset hvor meget opmærksomhed du giver til din computer system . Sikkerhedskopiering af dine filer er en nødvendighed , men selv backup systemer kan fejle . Heldigvis findes der måder at sikkerhedskopiere dine filer eller gendanne data fra harddiske , som ellers er utilgængelige bruger overkommelig datagendannelse hardware-produkter.

Data Kopier King

SalvationData Technology producerer et produkt kaldet Data Copy King , som er designet til at kopiere data fra godt drev samt dem med korrupte filer . Data Kopier Kongen har en berøringsfølsom farveskærm til brugervenlighed og understøtter SATA og IDE -harddiske samt USB flash -drev og visse mobiltelefoner . Data Copy Kongen understøtter drev med en kapacitet på op til 131. 072 TB .

DeepSpar Disk Imager

DeepSpar har specialiseret sig i data recovery . Dens Disk Imager kan lave en kopi af en harddisk og flytte den til en anden , men produktet er designet til at fungere specielt til ustabile harddiske med korrupte sektorer , der ikke kan være tilgængelige fra andre systemer . Disk Imager er også lavet til at håndtere forskellige mediefiler .

PSIClone

CPR Tools giver en data opsving enhed kaldet PSIClone , som er rettet mod retsmedicinsk undersøgelse . Enheden er især nyttig til job , når du ikke har adgang til visse dele af et drev . Den PSIClone kan udføre store mængder af kompression på en gang , så en til at udtrække flere drev billeder på en enkelt lagerdrev gennem en let proces .

Dual Bay Drive Imaging System

LC Technology International har et produkt kaldet Dual Bay Drive Imaging Station , der gør genoprettelse af data fra en styrtede harddisk så let som muligt . Systemet har to aftagelige harddisk bugter , der tillader en at hurtigt at indsætte en dårlig eller låst drev og et drev til at modtage data til at foretage processen hurtig og smertefri . Det aftagelige bakker støtte IDE , EIDE , SATA og bærbare drev .


Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:hvordan man kan diagnosticere hardwareproblemer 

Kommentarer

Code:
change