fejlfinding af hardwareproblemer i computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-07-27

Hardwareenheder spiller en væsentlig rolle for udførelsen af computere . Når hardware- enheder såsom harddiske , tastaturer og netværkskort mislykkes , vil en computer bruger ikke være i stand til at udføre visse opgaver effektivt. For eksempel hvis et lydkort mislykkes , vil en computer bruger ikke være i stand til at høre lyden ordentligt . Heldigvis er det muligt at fastsætte eller fejlfinding hardware problemer på din computer . Dette kan gøres ved at erstatte , opdatering og konfiguration mislykkedes hardwareenheder

Du skal bruge:
# 2 Phillips skruetrækker .


1 .
Check hardwareenheder til at sikre, at de er tilsluttet korrekt. Sluk din computer for at undgå elektrisk stød farer og kontrollere , om stikket for den mislykkede hardwareenhed er korrekt tilsluttet til stikkontakten i væggen . Sæt den tastatur, mus og lydenheder til den korrekte plug-in-stik , og bekræfter, at de er fast sidder i stikket . Mange enheder er USB , men nogle skal sættes i særlige stik . Disse ofte er markeret . Hvis ikke , skal du kontakte computerens dokumentation for at identificere stik . Plug- in-stik er normalt placeret på bagsiden af computeren . Hvis den hardwareenhed er et bredbåndsmodem , skal du sætte Ethernet- kablet korrekt til Ethernet -stikket .
2 .
Tænd computeren igen og få adgang til Device Manager . Enhedshåndteringen er et Windows-program , som giver dig mulighed for at konfigurere hardware- enheder . Gå til Start Menu. Højreklik på " Computer "og vælg " Egenskaber ". Gå til hardware sektionen og klik på " Enhedshåndtering ". ( Nogle versioner af Windows kan kræve en lidt anderledes navigation proces at komme til Enhedshåndtering . Andre metoder omfatter søgning efter " Device Manager " eller kigge i Kontrolpanel . ) Enhedshåndtering Skærmen vil vise alle de hardware- enheder, der er installeret på din computer .
3 .
Geninstaller den mislykkede hardwareenhed . Du kan effektivt løse hardwarefejl ved at afinstallere og geninstallere den mislykkede hardwareenhed . Højreklik på en hardwareenhed , og vælg " Fjern " . Dernæst genstarte din computer og lade systemet geninstallere hardwareenhed . Næste , få adgang til Device Manager igen og opdatere hardwareenhed . Højre-klik på hardwareenhed , der ikke fungerer , og vælg " Opdater driversoftware " .
4 .
Installer den rigtige software driver til den mislykkede hardwareenhed . Nogle hardware enheder kræver en særlig software driver til at fungere korrekt , og systemet er installeret proces kan ikke finde driveren . En software driver normalt kommer med hardware -enhed. Hvis du ikke har den software driver , skal du kontakte producenten af hardwareenhed og bede om en kopi af softwaren føreren. Du kan også downloade software driver over internettet , ofte fra producentens hjemmeside . Denne regel er den nyeste version af softwaren , som kan være nyere end hvad der er på cd'en . Hvis producentens hjemmeside ikke giver føreren , links til at downloade software drivere kan findes i " Resources "sektionen .


Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:hvad er hardware i et edb-system ? 

Kommentarer

Code:
change