grundlæggende computer hardware tutorial

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-07-23

Computeren består af separate dele , der arbejder sammen som én . Den " computerhardware " er de dele af den computer, du kan se og røre , herunder skærm , mus , tastatur og systemet enhed, blandt mange andre . Den " software " er det immaterielle dele af computeren , såsom programmer , spil og programmer installeret på computeren . Forståelse af grundlæggende hardware dele og hvordan de fungerer vil hjælpe dig med at lære , hvordan du bruger computeren mere effektivt
1 .
Vid, at de vigtigste computer boksen kaldes " system enhed . " Dette tjener som " bolig " for de vitale dele af computeren , herunder bundkort , processor , netkort , lydkort , hukommelsesmoduler , grafikkort og harddisk . Disse hardware- komponenter er mere kompliceret hardware dele inde i systemet enheden , og du vil ikke se dem , medmindre du åbne kabinettet . Systemet enheden er tilsluttet via kabel og ledning til skærm, tastatur , mus og andet hardware -komponenter . .
2
Kig på skærmen foran dig-" . monitor " den Det er her du kan se computerskærmen produktionen uanset opgave, du gøre med computeren . Skærme findes i flere former , opløsning og størrelser . De fleste skærme har LCD -skærme , som bruger mindre strøm .
3 .
Brug musen til at pege , udvælge og klikke på indstillinger. Denne hardware enhed er en lille enhed , der passer til din hånd og hjælper dig med at navigere gennem computerens interface . Skub musen hen over overfladen , og du vil se pilen på computerskærmen bevæger sig i samme retning som du skubber den .
4 .
Skriv med " tastatur ", en anordning , der ligner en skrivemaskine . Dette er , hvad du bruger til at skrive ord og tal , når du opretter et dokument eller surfer på internettet . Hver tast på tastaturet har sin egen funktion .
5 .
Gør dig bekendt med andre eksterne hardware -komponenter , som f. eks printeren , headset , webcam , højttalere og scanner . Disse hardware- enheder er ikke afgørende , men de gøre computeren mere nyttigt . Printeren er brugt til at udskrive dokumenter til webcam tage videoer i scanneren kopiere dokumenter og konvertere dem til digitale blanketter , og headsettet og højttalerne til at lytte til musik og andre lyde .


Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:hvordan man rent pc -hardware 

Kommentarer

Code:
change