hvordan du installerer Blaster X - Fi Xtreme audio lydkort -hardware

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-07-18

Sound Blaster X-Fi Extreme Audio er et lydkort , der strækker sig lyden kapacitet til din computer . Den er udstyret med en masse funktioner og kræver en PCI Express 2,1 slot . Installation af dette lydkort er særlig nemt , men det kræver ekstrem omhu for ikke at forstyrre nogen anden hardware i din computer

Du skal bruge:
Antistatisk armbånd
. . Sound Blaster X-Fi Extreme Audio .
Stjerneskruetrækker.

installation af lydkortet


1 .
afbryde strømmen til computeren og fjern alle kabler . Anbring computeren på siden med bundkortet opad . Brug Phillips skruetrækker til at fjerne eventuelle skruer holde sagen panelet overholdt i sagen.
2 .
Skub sagen panelet ud for at afsløre de indre funktioner på computeren . Næste tilslutte antistatisk armbånd til alle dele af computeren . Placer håndledsremmen på dit håndled . Dette vil forhindre enhver statisk potentiel fra at ødelægge din computer hardware .
3 .
Fjern metal glider , der dækker den bageste del af computeren i nærheden af PCI- slot , som du vil bruge til lydkortet . Det forrige trin kræver muligvis brug af en stjerneskruetrækker.
4 .
Fjern Sound Blaster X-Fi Extreme Audio lydkort fra emballagen . Blidt sted lydkortet i sprækken og derefter anvende en robust fast tryk , indtil lydkortet klikker i. Når det er installeret , skrue lyden kortet ind i åbningen mod bagsiden af computeren. Dette vil montere lydkort til computerens kabinet , så den ikke bevæger sig .
5 .
Slut computeren igen, og derefter indsætte den software og drivere i CD-ROM skuffen . Windows vil spørge dig , at det har fundet en ny hardware . Kør software kompakte disk , og alt vil blive installeret . Sæt højttalere eller hovedtelefoner til din computer og nyd dit nye lydkort .


Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:hvordan man kan reparere en hardware driver fejl på en computer 

Kommentarer

Code:
change