hvordan du installerer lyd driver hardwaren

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-07-30

De fleste hardware leveres med drivere , som regel på en installations-cd . Driverne fortælle computeren nøjagtigt , hvordan skal fungere med enheden . Men uden installeret hardware , bliver driverne noget , men optager plads på harddisken . Hvis du allerede har lyd-drivere installeret på computeren for et lydkort , skal du installere lydkortet i computersystemet

Du skal bruge: .
Computer
Stjerneskruetrækker .
Lydkort .


1 .
Power computeren ned , afmontere alle kabler og fjern Phillips skruer fra hele bagsiden af computeren . Skub åbne sagen for at afdække den indvendige side af computeren.
2 .
Find bundkortet , den store computer bord i midten af systemet . På bagsiden af bundkortet er lodrette striber . Disse er PCI-udvidelseskort slots og er vant til at installere ny hardware på computeren . Flere af kortet slots vil allerede være i brug .
3 .
Indsæt lydkortet i en af de ledige PCI -kort slots . Find den lille arm ud for hver side af åbningen . Skub håndtaget op for at låse PCI -kortet på plads .
4 .
Luk computerens kabinet , indsætte og Skru udtømningshætten til Phillips skruer . Sæt kablerne tilbage i computeren .
5 .
Tænd computeren . Med lyden hardware og førere, der allerede er installeret , vil computeren registrere hardwaren og kan begynde at sende og modtage lydsignaler .


Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:hvordan du installerer Belkin Trådløs G -kort hardware 

Kommentarer

Code:
change