hvordan du installerer lydhardware

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-07-31

Enhver enhed , der enten spiller eller optager lyd på din computer er klassificeret som " audio hardware . " Dette kan omfatte et nyt sæt computer højtalere , en mikrofon , et keyboard , en USB- pladespiller og meget mere. Hvis du ønsker at installere et nyt stykke for audio hardware på din computer , vil du få brug for at installere både selve hardwaren og softwaren på computeren , at dit operativsystem behov for at give dig mulighed for at køre dit nye udstyr .
1 .
Tænd din computers sag rundt og finde indgange til dit lydkort . Lydkortet er tilsluttet bundkortet , og det er den komponent inde i din computer , der arbejder med alt lydudstyr . Din nye hardware vil være nødvendigt at installere direkte på dit lydkort .
2 .
Tilslut audio kabler til dit nye stykke lydudstyr til dit lydkort . Indgangene på et lydkort , samt kabler på dit udstyr er farvekodede , så matche farverne og sætte kablerne ind i den relevante input .
3 .
Sæt din lyd hardware i en stikkontakt (hvis relevant for dit udstyr ) . Hvis din lydhardware løber ud af ekstern strømforsyning , du vil få brug for at sætte sit strømkabel ind i væggen , så det kan fungere . Når sluttet , vend dit udstyr på , så dit operativsystem kan genkende det .
4 .
Sæt din lydhardware software installeret cd'en i computeren . Dette vil automatisk åbne installationsprogrammet på skærmen . Klik på " Install " for at oprette software på din computer , der er nødvendige for at drive din lyd hardware. Når dette er gjort , er din nye audio hardware vil blive korrekt installeret på din computer .


Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:hvordan du installerer lyd driver hardwaren 

Kommentarer

Code:
change