hvordan du opgraderer hardware i en Inspiron 6400

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-07-24

Opgradering af hardware i din Dell Inspiron 6400 bærbar computer kan i høj grad forbedre din computers generelle ydeevne . Fælles hardwareopgraderinger omfatter harddisken , RAM-modul og skærmkort enheder . Nogle hardware som RAM kræver minimal adskillelse , mens du måske nødt til helt at adskille din bærbare computer for at få adgang til dit grafikkort . I begge tilfælde kan den gennemsnitlige bærbare brugeren erstatte hardwaren i Inspiron 6400 med minimal teknisk viden

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker

Upgrade Hard Drive

.
1 .
Sluk din bærbare computer , tag strømkablet , og fjerne batteriet fra batterirummet.
2 .
Placer den bærbare computer med forsiden nedad , og derefter fjerne de to bevarer Phillips skruer fastgør harddisken rum til bunden kabinettet forsamling .
3 .
Skub harddisken ud af dens rum og sæt den til side , så det er ude af vejen.

4 .
Skub den nye harddisk ind i rummet , indtil den forreste del af harddisken kabinettet flugter med den ydre bærbare kabinet. Sæt de to Phillips hoved skruetrækkere .

Opgrader RAM


1 .
Placer den bærbare computer med forsiden nedad , og derefter fjerne de to Phillips skruer fastgør RAM dæksel til bund beklædning samling . Løft dækslet af kabinettet og sæt den til side .
2 .
Skub låsene på begge sider af RAM-modul , og derefter hælde modulet på en 45- graders vinkel . Løft RAM -modul ud af hukommelsen rum og læg den i en lille , statisk-fri plasticpose .
3 .
Skub den nye RAM- modul ind i rummet indtil de to låse snap RAM-modul på plads .
4 .
Gentag denne proces for hvert RAM -modul du fjerner og installerer .

Upgrade Wireless Card


1 .
Placer den bærbare computer med forsiden opad , og derefter åbne LCD , indtil den er kørt helt ud . Brug en lille flad skruetrækker til at lirke op hængslet /tastatur dække placeret mellem tastaturet og LCD .
2 .
Fjern Phillips skruer sikre tastaturet til den øverste beklædning samling . Løft tastaturet ud af den øvre kappe , og derefter placere den med forsiden nedad i løbet af håndledsstøtten. Afmonter fladkabel fra bundkortet og sæt tastaturet til side .
3 .
Fjern de to Phillips skruer på den nederste kant af displayet . Luk LCD og sted den bærbare computer vertikalt , så hængslet er opad . Fjern de to Phillips skruer fra bagkanten af den bærbare computer. Placer den bærbare computer med forsiden opad , og åbn LCD-panelet og fjern de to Phillips skruer tæt på displayet hængslerne. Frakoble antennekabler , fjerne grundstødningen skruen , og tag videokablet fra bundkortet . Løft LCD slukket den øverste kabinet montering og omhyggeligt sæt den til side .
4 .
Fjern de to bevarer Phillips skruer sikre grafikkort og kølelegemet til bundkortet . Løft videokortet og kølelegemet ud af den bærbare computer og sæt dem til side .
5 .
Gentag trin et til fire i omvendt rækkefølge for at installere den nye video card.


Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:grundlæggende computer hardware tutorial



 

Kommentarer

Code:
change